BESKEDET: Henrik Schyffert ersätter Pernilla Wahlgren i “Masked Singer“

BESKEDET: Henrik Schyffert ersätter Pernilla Wahlgren i “Masked Singer“

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 14:03 | Publicerad 22 mars 2024 kl. 12:03

Berättar om förändringen i Nyhetsmorgon

Inför premiären av "Masked Singer" 2024 avslöjar Pernilla Wahlgren att hon kommer ersättas av Henrik Schyffert redan under säsongens andra avsnitt.

I kväll, fredagen den 22 mars klockan 20:00, är det dags för den efterlängtade premiären av Masked Singer 2024. Då återser vi programledaren David Hellenius och hans panel bestående av Felix HerngrenNour El-RefaiMåns Zelmerlöw och Pernilla Wahlgren, som ska försöka gissa rätt på vilka kändisar som gömmer sig bakom dräkterna på scenen. Även om allting inleds som vanligt, så kommer vi tätt inpå säsongen att få se en stor förändring.

BESKEDET: Henrik Schyffert ersätter Pernilla Wahlgren i “Masked Singer“
Foto: TV4.

BESKEDET: Henrik Schyffert ersätter Pernilla Wahlgren i “Masked Singer“

Under fredagsmorgonen gästade både David Hellenius och Pernilla Wahlgren NyhetsmorgonTV4. De kom då med det överraskande beskedet att Pernilla kommer att ersättas av Henrik Schyffert, och detta redan i säsongens andra avsnitt. 

– Ja, de har ju till och med velat putta ut mig, säger Pernilla Wahlgren lite skämtsamt.

Med glimten i ögat menar David att förändringen beror på att Pernilla har varit alldeles för överlägsen i att gissa under föregående tre säsonger (här kan du se en sammanställning över hur panelen har gissat genom åren).

– De hade ett litet krav, att Pernilla skulle vara borta fyra gånger och att de fick bestämma ersättare, säger han. 

Pernilla väljer dock att förtydliga vad det hela egentligen handlar om:

– Det kan bero på att jag har en show och lite sådär också. 

Under våren och hösten ska Pernilla Wahlgren ut på vägarna med scenshowen Happy Ending – Den första avskedsturnén, som det fortfarande går att köpa biljetter till.

Om vi förstår det hela rätt kommer Henrik Schyffert, som är tillsammans med Nour El-Refai, alltså att gästa panelen i fyra avsnitt av "Masked Singer" 2024. Om han uppskattas tillräckligt mycket av tittarna är det kanske möjligt att vi får se honom som fast panelmedlem i framtiden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL