Levin tvingar sig på att sova med Maxine i Farmen: ”Vet inte hur han tänker”

Levin tvingar sig på att sova med Maxine i Farmen: ”Vet inte hur han tänker”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
22 februari 2024 kl. 19:02

Byter sängplats utan samtycke

Nykomlingen Levin Larsson byter sängplats utan samtycke i torsdagens avsnitt av "Farmen" 2024 på TV4 – en flytt som landar allt annat än väl hos med-deltagaren Maxine Lindin.

Levin flyttar sängplats i Farmen 2024
Levin Larsson. Foto: TV4.

Levin byter sängplats utan samtycke

I torsdagens avsnitt av Farmen 2024 på TV4 tar nykomlingen Levin Larsson eget initiativ till att byta sängplats och flyttar sin madrass med tillbehör intill Maxine Lindins sovplats.

– Jag har ju tjatat på Maxine nu enda sedan jag kom in hit att vi skulle dela säng. I början var det ju bara för då var det så trångt överallt, så då liksom "men jag vill inte sova på en överslaf, men den där sängen är ju ledig". För då var ju Ronja, Cornelia och Magnus här. Men det gick ju inte, jag lyckades ju inte tjata till mig den där sängplatsen. Sen drog ju de, så nu har jag ju definitivt inget att komma med på den fronten att det är trångt. Men jag ska fan alltså... jag tror att hon kommer att ge med sig snart, säger Levin till produktionen.

Maxine i farmen 2024
Maxine Lindin. Foto: TV4.

"Jag har sagt nej 15 gånger"

En panikslagen Maxine springer ned för att hämta Jennifer Valencia och tar med henne upp till sovrummet för att visa vad hon precis upptäckt.

– Men han har ju lagt sin madrass i min säng? Jag vet inte, jag vet inte om han skojar? Ja, jag vet inte vad jag ska göra, säger Maxine till Jennifer.

– Jag ska ju gå upp och byta om och inser att det ligger en extramadrass i min säng. Levin har tagit sina madrasser och lagt sig bredvid min säng. Jag tror att Levin tycker att det är ganska kul att jiddra och han säger "jag ska sova med Maxine" till alla varenda dag, men att han tar sin madrass och går och lägger där utan att kanske få ett okej är väl kanske lite överdrift. Jag vet inte hur han tänker. Om jag har sagt nej 15 gånger att han inte får sova bredvid mig så borde det vara ganska klart, säger Maxine till produktionen samtidigt som hon tittar ner och kliar sig i huvudet.

Maxine går sedan och konfronterar Levin och ifrågasätter vad han har gjort med sin säng och han spelar dum och säger att han inte vet. De båda skrattar och kramar om varandra och efter det går hon raka vägen upp och flyttar hans madrass. Skulle Levin flytta sin madrass igen skulle hon enligt eget utsago mest troligt slänga ut den genom fönstret.

Missa inte vårens säsong av "Farmen" 2024 på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL