Lasse Berghagens program ställs in – dottern varnar för det värsta

KLART: Då sänds Lasse Berghagens avsnitt av "Vilket liv!"

  • TV4 Play
Eric Diedrichs
Uppdaterad kl. 10:10 | Publicerad 03 oktober 2023 kl. 10:10

Nu har TV4 satt ett datum på den uppskjutna hyllningen

Folkkära Lasse Berghagen skulle ha varit andre man ut i "Vilket liv", men på grund av allvarliga hälsoproblem blev så inte fallet. Nu har TV4 satt ett nytt datum på avsnittet.

Sångaren, låtskrivaren och TV-profilen Lasse Berghagen har efter en lång tid av sjukdom börjat visa tecken på återhämtning. För drygt en vecka sedan meddelade dottern Maria att han vaknat upp efter att under en längre tid varit nedsövd på sjukhus.

– Pappa har hållit på i flera vändor med hjärtat och han gjorde ju en operation för några år sedan. Han åkte in i lördags då han märkte att något inte var okej. De röntgade honom igår morse och såg att de behövde göra en ballongsprängning där de går in i armen. Så då gjorde de det och sa sedan att han inte behöver komma tillbaka mer, så det får vi hoppas, berättade Maria till Aftonbladet.

När den nya säsongen av Vilket liv! skulle ha premiär den 3 september var det egentligen tänkt att just Lasse Berghagen skulle vara andre man att hyllas, men så blev det inte. Istället fick schemat göras om tills vidare. Vecka efter vecka har det varit fortsatt varit oklart om Lasses avsnitt kommer att sändas eller inte – fram tills nu.

Då sänds Lasse Berghagens avsnitt av Vilket liv!
 Lasse Berghagen med Renée Nyberg i "Vilket liv!". Foto: Pernilla Thelaus / TV4. 

Lasse Berghagens avsnitt har skjutits upp länge

Efter premiäravsnittet med Henrik Dorsin var det istället Carola Häggkvists program som visades när Lasses skulle sändas. Därefter har vi fått ta del av fantastiska hyllningar till Lena Endre, Niklas Strömstedt och Claes Eriksson.

I det sista programmet blev det "storartat" när Galenskaparna och After Shave återförenades för att hylla den ständigt finurlige komikern och låtskrivaren. Då var det förmodligen "gôtt att leva" för den mångsidige Eriksson.

Enligt körschemat finns det inga fler avsnitt kvar att visa utöver Lasses. Många har undrat hur TV4 kommer att lösa detta, om de kommer att kunna sända programmet eller inte, men nu har vi äntligen fått besked.

Då sänds Lasse Berghagens avsnitt av "Vilket liv!"

Nu är det äntligen bekräftat att Lasse Berghagens avsnitt snart kommer att sändas. Det är Nöjeslivet som skriver att TV4 har bekräftat att hyllningsprogrammet kommer att visas redan den här veckan.

”Lasse Berghagens program kommer att sändas på söndag”, bekräftar kanalen i ett mejl.

Med andra ord kommer Lasse Berghagens program av "Vilket liv!" att visas den 8 oktober, klockan 20:00 i TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL