Lasse Berghagens program ställs in – dottern varnar för det värsta

Dottern bekräftar att Lasse Berghagen är vaken: ”Jag var så ledsen”

  • TV4 Play
Filmtopp
Uppdaterad 27 september 2023 kl. 14:05 | Publicerad 24 september 2023 kl. 20:19

Malin Berghagen med stor positiv uppdatering

Tidigare skulle ett avsnitt av “Vilket liv!” ha sänts dedikerat till den älskade sångaren Lasse Berghagen, men efter att artisten – under en längre tid – vistats på sjukhus har programmet skjutits upp. Snart tycks dock sändningen kunna äga rum, på sin blogg skriver nämligen dottern Malin Berghagen att Lasse har vaknat.

Den folkkäre artisten och TV-profilen Lasse Berghagen har gjort många oroliga under sensommaren. Efter en lång tids vistelse på sjukhus meddelar nu hans dotter, Malin Berghagen, att han har vaknat upp efter lång tids nedsövning. Det är första gången han är kontaktbar sedan en hjärtoperation i början av september.

"En morgon av lycka är en titel på en sång som min pappa skrev en gång. En visa om sommaren i skärgården. Jag lyssnar på den medan jag skriver just nu”, skriver Malin Berghagen på sin blogg innan hon säger att det är dags att åka hem till Sverige från Greklandsvistelsen. Varför? Till Aftonbladet bekräftar hon nu att Lasse Berghagen har vaknat.

Dottern bekräftar att Lasse Berghagen är vaken: ”Jag var så ledsen”
Lasse Berghagen i "Hellenius hörna". Foto: TV4.

Dottern bekräftar att Lasse Berghagen är vaken: ”Jag var så ledsen”

När Malin Berghagen ger sina följare en ny uppdatering om pappa Lasses hälsotillstånd, som ser ut att gå åt rätt håll, gör hon det som sagt från utlandet. Att dra iväg på en resa tillsammans med familjemedlemmar var dock inget enkelt beslut, menar Malin som samtidigt poängterar att hon ändå inte hade fått vara på plats på sjukhuset: 

– Jag som var så ledsen när jag åkte ner. Full av tvivel om jag gjorde rätt. Men pappas läkare försäkrade mig att så länge pappa ligger på IVA kan vi ändå inte vara där hela tiden, skriver hon.

Vidare berättar Malin att hon hållit Lasse uppdaterad om minnena som hon Eva och Maria Berghagen skapar på sin resa, vilket ska ha varit väldigt uppskattat.

– Han har hört vågorna, jag har beskrivit dofterna och han har reagerat med närvaro och tacksamhet.

För två veckor sedan skulle Lasse Berghagen ha hyllats i TV4-programmet Vilket liv! med Renée Nyberg, men på grund av hans skakiga tillstånd valde kanalen att skjuta på sändningen. Om Berghagen fortsätter att bli bättre kan den efterlängtade sändningen äntligen äga rum. I kväll rullar programmets sändning om Niklas Strömstedt med start klockan 20.00.

Lasse Berghagens avsnitt skulle från början sänts som nummer två i säsongens turordning, men istället blev det Carola Häggkvists avsnitt som sändes. Det följdes sedan upp av avsnittet med Lena Endre i fokus, och senast ut var alltså Niklas Strömstedt.

Nästa vecka är det Claes Eriksson som ska hyllas i Vilket liv! och i nuläget ser det alltså ut som om Lasse Berghagen kommer att stå i centrum under säsongens sista avsnitt, som i så fall sänds på TV4 den 1 oktober.

Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL