Det här är Jimmy Olofsson i Bonde söker fru 2023

Det här är Jimmy Olofsson i Bonde söker fru 2023

Moa  Andersson
Uppdaterad kl. 09:11 | Publicerad 01 november 2023 kl. 09:11

Lär känna den populära gymnasieläraren med kärlekslängtan

Gymnasieläraren Jimmy Olofsson är en av bonden Mimmi Åsenius brevskrivare, som hon själv beskriver höjde ribban under första speeddejten.

När Jimmy Olofsson inte ses på tv-rutan i Bonde söker fru på TV4 och TV4 Play arbetar han till vardags som gymnasielärare på Kattegattgymnasiet i Halmstad. Han är brevskrivare till bonden Mimmi Åsenius, 28, från Öland och att han blivit populär hos henne är ingen underdrift. Efter första speeddejten på fem minuter säger Mimmi att det definitivt finns en favorit i högen, vilket man kan anta handlar om Jimmy.

Det här är Jimmy Olofsson i Bonde söker fru 2023
Jimmy Olofsson. Foto: TV4

Jimmy om första mötet med Mimmi: "Fruktansvärt nervöst"

Jimmy tyckte att Mimmi verkar så himla söt och framförallt snäll, att hon känns som en mogen kvinna som vet vad hon vill och är självständig. Det tycker han är tufft. Han befinner sig någonstans i livet där han känner sig redo för kärleken, att få bygga upp något fint med någon och skapa minnen ihop, gärna på Öland.

– Man kan känna kemi väldigt snabbt tror jag, ögat och hjärnan bestämmer det väldigt fort tror jag, säger Jimmy om första mötet med Mimmi.

När Mimmi för första gången kommer ut från Sundbyholms slott för att träffa alla brevskrivarna frågar programledare Linda Lindorff hur det känns för Jimmy. Han säger att det känns bra och att han har fötterna på jorden. Men nervositeten lyser igenom. Jimmy förklarar att det slog gnistor vid första ögonkast, att Mimmi kollade på honom och att de fick kontakt, vilket enligt honom kändes väldigt bra.

– Jag blev så fruktansvärt nervös inför speeddejten, skrev Jimmy på sin instagram efter det sänts på TV4.

Det här är Jimmy Olofsson i Bonde söker fru 2023

Ålder: 30

Bor: Halmstad

Jobbar som: Gymnasielärare. Många har en fördom att han är idrottslärare, men i själva verket är han ämneslärare i samhäll och historia

Familj (utöver en potentiell relation): Mamma, pappa, två syskon och fem syskonbarn

Fritidsintressen: Gillar att springa, kolla film och fotboll. Hänger med vänner, familj och syskonbarnen

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jimmy Olofsson Halmstad (@jimmy.olof)

 

Hur det går för Jimmy att vinna Mimmis hjärta i "Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

NÄSTA ARTIKEL