Jens ärliga ord – därför fick Jessika och Anna lämna Bonde söker fru 2023

Jens ärliga ord – därför fick Jessika och Anna lämna Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 23 november 2023 kl. 06:11 | Publicerad 22 november 2023 kl. 20:11

Dramatiken under Bonde söker fru

Det blir tungt på kött- och spannmålsbonden Jens Lundins gård i "Bonde söker fru" när han under kvällens avsnitt väljer att skicka hem två av sina brevskrivare.

Jens Lundin och Linda Lindorf i Bonde soker fru 2023
Jens och Linda. Foto: TV4.

Därför valde Jens att skicka hem Anna och Jessika

Under kvällens avsnitt av Bonde söker fru 2023 väljer kött- och spannmålsbonden Jens Lundin att skicka hem två av sina brevskrivare. Något som förvånar både tjejerna på gården och tittarna hemma i sofforna. Mest förvånande var valet av att skicka hem Anna, 27, som fick fördelen och försprånget att komma till Jens gård i Hedemora en dag före alla andra. Jens har tidigare sagt att han kan relatera till Annas blygsamma försiktighet och under säsongen har hon öppnat upp sig om att hennes blyghet grundar sig i hennes barndom och att hon ofta kände sig utanför i skolan, även det någonting som Jens kan relatera till.

Anna och Jessica Lämnar bonde söker fru 2023
Anna och Jessika. Foto: TV4.

 

Magkänslan kändes fel

När Jens väl redovisat vilka av tjejerna som får lämna gården motiverar han sitt val som följande:

– Det är väl extra klicket kanske, på något vis, svårt att förklara, man får gå på magkänslan man har, kan inte förklara det, det är skitsvårt. Ni är helt, fan, fantastiska. Det är jobbigt, säger Jens till Anna och Jessika innan de tar farväl.

Både Jessika och Anna blir ledsna och besvikna över att de nu behöver lämna.

– Det är svårt för mig att göra någonting annorlunda, jag är den personen som håller mig i bakgrunden, svårt att ta för mig när jag är obekväm. Det är att leta vidare efter kärlek, kärleken finns där ute för mig, helt klart, säger Jessika.

– Man kan inte styra över någons känslor och det ska ju vara ömsesidigt. Att ha varit med om den här resan är någonting av det absolut modigaste jag gjort i mitt liv, jag är stolt över mig själv, säger Anna.

Missa inte fortsättningen av "Bonde söker fru" 2023 på TV4 och TV4 Play, onsdagar, 20.00

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL