Jens oväntade drag i Bonde söker fru överraskar: ”Fick en klump i magen”

Jens oväntade drag i Bonde söker fru överraskar: ”Fick en klump i magen”

  • TV4 Play
Moa  Andersson
01 november 2023 kl. 19:00

Jens brevskrivare om beslutet: "Blev paff"

Nervösa och förväntansfulla flyttar alla in hemma hos bönderna, där det är dags att för första gången se hur de bor. Hos Jens kommer det dock bara en tjej, men är det bra eller dåligt?

Snabbversion
  • Under förra veckans avsnitt gjorde Linda Lindorff ett undantag och tillät Jens att bjuda en extra brevskrivare till sin gård.
  • Jens bjuder in en av brevskrivarna till gården en dag före de andra.
  • När resterande brevskrivare anländer till gården blir de överraskade av Jens beslut.

OBS! Artikeln beskriver händelser ur dagens (1 november) avsnitt av "Bonde söker fru".

Äntligen är det onsdag och dags för ett rykande färskt avsnitt av Bonde söker fruTV4 och TV4 Play. Förra veckan bestämde sig Linda Lindorff för att göra ett undantag för Jens, då hon förklarade att när det handlar om kärlek så är hon beredd på att tänja på gränserna. Linda hittade helt enkelt extra spelrum för bonden.

Jens och Anna. Foto: TV4

Jens om det tidiga besöket: "Kan vara bra med en mjukstart"

Nervösa och förväntansfulla flyttar alla brevskrivare in hemma hos bönderna, där det är dags att för första gången se platsen där de kanske kan komma att leva lyckliga i alla sina dagar. Hos Jens kommer det till en början bara en tjej, nämligen Anna, som var undantaget Linda tillät Jens att bjuda med till gården. 

– Jag bjöd in Anna en dag före för att hon i grupp har lite svårt att ta för sig och jag tänkte att det kunde vara bra att få en dag ensam med henne, berättar Jens. 

Anna förklarar att det känns bra men också är pirrigt. Hon är inte den som ropar högst eller den som armbågar sig fram, det är inte så hon är som person. Av denna anledning betyder det väldigt mycket för Anna att få en extra dag på gården med Jens, som förklarar att det kan vara bra för dem med en mjukstart.

Anna flyttar in hos Jens på gården en dag tidigare än de andra tjejerna. Foto: TV4

Tjejerna om Annas tidiga besök på gården: "Fick en klump i magen"

Annas första intryck av att se Jens på gården är att han är väldigt stolt, att han trivs och att det är där han verkligen vill vara. Hon tror att de är ganska lika som personer, han lever ett liv som Anna själv drömmer om att få leva och att potential till kärlek absolut finns. De har en personkemi som hon väldigt gärna vill fortsätta utforska. Men Jens vill veta mer om varför inte Anna tar för sig i grupp.

– Det bottnar sig nog mycket i min barndom, i skolan framförallt. Jag kände mig ganska utanför, och det har även gjort att man i vuxen ålder har svårt för att ta plats och visa vem man är fullt ut. Just för att man är rädd att inte bli omtyckt och uppskattad för den man är, berättar Anna. 

Till slut är det dags för de andra tjejerna att inta gården. De har ingen aning att Anna redan är på plats och hon är orolig för hur de kommer att reagera, Anna hoppas att det inte blir någon dålig stämning. Det får inte bli någon drama från dag ett, menar Jens och säger att det vore riktigt tufft.

Direkt får Anna en fråga om hur länge hon varit på gården och berättar att hon kom under gårdagen. Sabina berättar att hon "fick en klump i magen" när hon får höra om det och Alexandra blir besviken. Ida förklarar att tjejerna som kom till gården i dag blev lite paffa. 

Böndernas och brevskrivarnas fortsatta resa efter livslång kärlek i "Bonde söker fru" 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL