Gripande berättelsen om Cornelia Gyllborgs personliga föremål i ”Farmen”

Gripande berättelsen om Cornelia Gyllborgs personliga föremål i ”Farmen”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
22 januari 2024 kl. 14:37

Känslosam start på veckan som storbonde

Storbonden Cornelia Gyllborg öppnar upp sig ordentligt för tittarna när hon berättar om det personliga föremål hon valt att ta med sig till "Farmen" 2024.

Det är mycket som pågår i den nya säsongen av Farmen där det blir allt sämre sammanhållning och tydligare grupperingar, och där flera har lämnat programmet självmant, senast Yorgo Skulis. När Alessia Santalucia förlorade mot Per Renström i en kamp på Tinget valde hon att röra om ytterligare i grytan genom att ge Cornelia Gyllborg rollen som storbonde. Under sina inledande två veckor i programmet har Cornelia nämligen varit i kläm med flera av deltagarna. 

Med en slitsam start på sin resa i Farmen vill Cornelia nu motbevisa sina tvivlare och visa att hon har vad som krävs för att lyckas som storbonde. Men det är ingen dans på rosor som väntar henne – de psykiska påfrestningarna är många, och under veckans första avsnitt får vi se det brista för henne.

Gripande berättelsen om Cornelia Gyllborgs personliga föremål i ”Farmen”
Foto: TV4.

Berättar historien bakom hennes personliga föremål

När Cornelia Gyllborg flyttar in i storbondesviten har hon med sig sin nalle, som är det personliga föremål hon valt att ta med sig till Norra Brandstorp. När Cornelia förklarar gosedjurets betydelse blir känslorna för starka. Den är en påminnelse om hennes mamma som gick bort i sjukdom för några år sedan.

– Jag fick den här nallen av min mamma för en massa år sen. Hon gick bort för tre år sen så att allting som man har kvar från henne betyder ju supermycket. Nallen fick jag av henne och han har fått följa med mig sedan dess, säger Cornelia och fortsätter: 

– Min mamma var min bästa, bästa, bästa vän på den här planeten och jag trodde inte att jag skulle förlora henne så tidigt. Hon var fullt frisk, sen fick hon covid och gick bort på elva dagar. Vi pratade med varandra varje dag och hon var verkligen allt för mig. Varje dag så vill jag bara att hon ska vara stolt över mig, att jag är en bra person mot mina medmänniskor. Men det har varit en jävla tuff resa.

Vi önskar Cornelia all lycka med rollen som storbonde. Du följer hennes resa i "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL