Farmen-deltagaren bryter ihop – men får inte lämna programmet

Farmen-deltagaren bryter ihop – men får inte lämna programmet

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
01 februari 2024 kl. 20:02

Tungt för Anna Billberg som blir kvar i "Farmen"

"Farmen" 2024 fortsätter att ge tunga ögonblick. I torsdagens avsnitt bryter Anna Billberg ihop, och får inte sin vilja igenom om att få lämna programmet.

Tidigare i veckan fick vi se deltagaren Anna Billberg bli riktigt arg över att hon inte fick någon hjälp med att få till leverpastejen. Istället fick hon stå och slita flera timmar i ett kök som stank av rått kött. När Anna yttrade sitt missnöje bad hon storbonden Tim Mäklin om att bli utvald till Tinget för att få en chans att lämna Farmen 2024. När han i dagens avsnitt ska fatta sitt beslut så bestämmer han sig för att gå emot hennes vilja.

Farmen-deltagaren bryter ihop – men får inte lämna programmet
Tim Mäklin i "Farmen". Foto: TV4.

Farmen-deltagaren bryter ihop – men får inte lämna programmet

Det är en tuff tid Anna Billberg ute på Norra Brandstorp. Hon gillar inte storbonden Tims nya initiativ om att alla vid frukosten ska dela med sig av sina känslor. Hon är också upprörd över arbetsmoralen som hon menar är för dålig hos flera av deltagarna. I torsdagens avsnitt ser vi henne lämna frukosten för att slippa närvara medan de andra pratar om sina känslor. 

När Anna förklarar varför inte pallar med de emotionella morgnarna brister hon ut i tårar: 

– Den ena efter den andra börjar gråta och prata om sin familj. Jag stänger av den biten här inne för att överleva. Jag blir rörd nu när jag tänker på det. Det passar inte mig det här med att prata känslor på morgonen när man ska försöka klara av en dag. Det handlar inte om det sociala på något vis utan det är saknaden av familj.

Anna vill att Tim ska välja henne som förstakämpe till Tinget så att hon kan göra en läggmatch och lämna programmet. När Tim samlar gruppen för att meddela sitt beslut går han emot sin önskan. Istället väljer han den nära vännen Andreas Larsson, ett taktiskt drag för att de ska kunna få ut någon annan som de stör sig på mer, eller helt enkelt anser vara ett större hot än Anna. Därmed blir hon kvar i programmet. 

– The Game is on, säger Anna efter beskedet om att hon får fortsätta.

Vem Andreas kommer välja att utmana på Tinget återstår att se. Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL