En förtvivlad Jens i Bonde söker fru: ”Det var du som skulle stå där på slutet”

En förtvivlad Jens i Bonde söker fru: ”Det var du som skulle stå där på slutet”

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 14 december 2023 kl. 08:12 | Publicerad 13 december 2023 kl. 21:12

Alexandra väljer att lämna Jens och gården i Hedemora: ”Känner mig hemsk”

Det är en tung dag för bonden Jens när Alexandra kommer tillbaka från en natt på hotell och de har mycket att reda ut. Det senaste avsnittet av "Bonde söker fru" blir ett känslosamt sådant.

Den pågående säsongen av "Bonde söker fru" närmar sig sitt slut och därmed är det också dags för de sista dejterna och de sista chanserna att påverka framtiden. Bönderna försöker samla sina tankar och känslor, men det krävs mer än väntat för att det ska bli ett lyckligt slut.

Alexandra och Jens i Bonde söker fru 2023
Jens och Alexandra. Foto: TV4.

Alexandra efter natten på hotell: “Har aldrig känt av den känslan innan”

Förra veckan fick vi se när Alexandra valde att lämna Jens och gården i Hedemora för att sova en natt på hotell, något som blev väldigt känslosamt för både henne och Jens. Alexandra behövde rensa tankarna och försöka reda ut vad det är hon faktiskt känner.

Det är ett viktigt samtal som står på spel och nu är Alexandra tillbaka på gården för att reda ut allt med Jens, som tror att han kommer bli väldigt ledsen när han väl får träffa henne igen just eftersom han har så starka känslor för henne. Känslan av att hon tvivlar på hans känslor gör honom väldigt ledsen och orolig. 

– Det går ju så mycket tankar och så försöker man ta det från första steget. Vi klickade så jävla bra direkt liksom, har aldrig känt av den känslan innan att det bara klickar. Jag ville det så jävla mycket typ, du är så snäll, inget ont i dig och det var väl därför man kände “shit, tänk om det blir han”, säger Alexandra till Jens. 

Hon berättar att hon gick in mycket i känslan att “tänk om” det skulle bli de till slut. Alexandra ville tidigare i programmet åka hem, detta på grund av att de var fler tjejer på gården och att hela situationen var speciell. Hon började fundera över om hon verkligen var tillräcklig för Jens och hur ledsen hon skulle bli då. Men återigen bekräftar Jens för Alexandra att hon inte behöver oroa sig för det, han menar allt han någonsin sagt till henne. 

Alexandra i Bonde söker fru 2023
Alexandra tar ett tufft beslut och väljer att lämna gården. Foto: TV4

Det avgörande beslutet: “Det var du som skulle stå där på slutet”

Det är tydligt att Jens redan gjort sitt slutgiltiga val. Han berättar för Alexandra att han aldrig tidigare känt som han gör för henne för någon tidigare. Att det alltid varit Alexandra som han har tyckt om och känt något för. Det finns något mellan dem, det är tydligt, men ändå väljer Alexandra att åka hem för att hon är för rädd. Hon säger att hon känner sig hemsk.

– Det var du som skulle stå där på slutet, säger Jens.

Det är jobbigt att känna så starkt för någon och att lågan bara blåser ut och det är jobbigt att ta in. Jens förstår ingenting, så fort han vågade tro på någon och något så blir det bara fel. Det ligger en tung känsla över dagens avsnitt och på grund av att Jens indirekt redan gjort sitt val, som var Alexandra, väljer även Sabina att åka hem. Hon känner att hon förtjänar någon som uppskattar henne för den hon är och inte någon som valt någon annan.

Kvar på gården i Hedemora är Jens själv...

“Bonde söker fru” 2023 ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL