Premiär för Farmen 2024: ”Kommer köra över allt och alla”

Premiär för Farmen 2024: ”Kommer köra över allt och alla”

  • TV4 Play
Moa  Andersson
Uppdaterad 08 januari 2024 kl. 11:01 | Publicerad 07 januari 2024 kl. 07:01

Stor chans att Farmen 2024 toppar föregående säsonger

Det är premiärdags för "Farmen" 2024 och grindarna slås äntligen upp på gården Norra Brandstorp. Det finns stora förhoppningar om att årets upplaga kommer toppa de föregående säsongerna.

Äntligen är det dags att slå upp grindarna för en ny grupp farmare på gården Norra Brandstorp och som vanligt bjuds det på utmaningar från start. I Farmen 2024 är de nya deltagarna redo att leva ett liv utan uppkoppling, smarta telefoner, el och rinnande vatten – precis som man gjorde på 1800-talet. Men vistelsen är också en tuff tävling som kräver både taktik och rackarspel. Även i år ser vi Anna Brolin som programledare och vid hennes sida har hon Hans Wincent som vägleder deltagarna under programmets gång.

Fredrik Trygg i Farmen 2024
Fredrik Trygg Kummetz är en av deltagarna i "Farmen" 2024. Foto: TV4.

"Är en riktigt jävla tävlingsmänniska, man är på gränsen till sjuk"

Livet på en bondgård är inte alltid en idyll; det är mark som ska brukas, djur som ska hanteras och uppdrag som måste lösas. Men i år är det inte bara farmarna som slåss om vinsten, utan på Torpet väntar tre revansch-sugna återvändare på att utmana om titeln. Kampen om amuletterna och kunskap om gårdslivet är nyckeln till att vinna Farmen 2024 där en halv miljon kronor står på spel.

– Jag är en riktig jävla tävlingsmänniska, man är på gränsen till sjuk när det gäller det. Jag kommer göra allt, jag kommer köra över allt och alla om det behövs. Men jag kommer vara en jävla trevlig person också, säger frilansaren Fredrik Trygg Kummetz, som är en av årets farmare. 

Det är tydligt att det finns en stor vinnarglöd bland årets gäng farmare. De är förväntansfulla, tävlingsinriktade och helt omedvetna om hur äventyret på gården kommer bli. 

Premiär för Farmen 2024: ”Kommer köra över allt och alla”
De första killarna som intar gården Norra Brandstorp. Foto: TV4.

Så var premiären av Farmen 2025 – finns potential att toppa de föregående säsongerna

Det första avsnittet av Farmen 2024 drar direkt igång och dessutom utses sommarens första storbonde som blir erbjuden ett taktiskt val redan från start. Paktandet börjar direkt och det känns som att gänget kommer göra otroligt bra reality, det är en blandning av många olika människor med egna viljor och kämparglöd.

Det känns som att tittarna antagligen kan förvänta sig både drama och intriger, men även endel fina stunder. Kanske kan den här säsongen till och med toppa alla de föregående? Det återstår helt enkelt att se och jag är riktigt exalterad!

"Farmen" 2024 har premiär i dag, den 7 januari, på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL