Svenska realitystjärnan dömd för barnmisshandel – känd från TV4-program

Svenska realitystjärnan dömd för barnmisshandel – känd från TV4-program

Axel Diedrichs
15 april 2024 kl. 13:04

Domen fastställdes under måndagen

I dag har det blivit känt att en svensk kvinnlig realitystjärna, känd från program på TV4, har blivit dömd för misshandel av sina barn.

Både Aftonbladet och Expressen rapporterar den senaste händelsen runt en svensk realitystjärna, som nyligen medverkade i ett stort program på TV4, där nyheten är att hon dömts för att ha misshandlat sina barn som båda är i tioårsåldern. Enligt deras uppgifter blev personen i fråga åtalad i början av april, detta efter att ena barnet berättat för socialtjänsten om en pågående misshandel. Det ska bland annat röra sig om att hon dragit henne i håret när hon blivit arg, och att hon slagit henne med örfilar och en fjärrkontroll. I dag dömdes hon vid Södertörns tingsrätt, då för att ha tagit till med våld med just en fjärrkontroll.

"Ska ha pågått i flera år"

Misshandeln uppges ha pågått i flera år, och Aftonbladet rapporterar att den dömde inledningsvis hade erkänt när barnens pappa larmade socialtjänsten. Hon menar då att det gjordes med syftet att uppfostra dem, men kom senare att ångra sig. Hon menade då att hon istället bara blev fysisk mot dem de gånger som de brutit mot reglerna hemma.

Nu faller domen mot kvinnan som tvingas betala dagsböter, detta meddelar Södertörns tingsrätt. Hennes advokat Samuel Westerlund Rashidi hävdar att domen är felaktig och att de nu kommer överklaga den.

Realitystjärnan i fråga har tidigare i år medverkat i ett stort program på TV4

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL