Stort regelbrott i Farmen – deltagare lämnade gränserna och stal mat

Allvarligt regelbrott i Farmen – deltagare straffas av Hans Wincent

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
11 februari 2024 kl. 16:02
ANNONS
ANNONS

"Vi behövde lite spänning"

Dramatiken i "Farmen" 2024 fortsätter. I söndagens avsnitt straffas två deltagare av Hans Wincent för att ha begått ett allvarligt regelbrott.

Med årets säsong av Farmen mer än halvvägs gången börjar flera av deltagarna känna allt större påfrestningar av att behöva leva ett liv där man hela tiden måste anpassa sig efter andra. Många saknar också bekvämligheterna som finns i livet hemma, långt bort från Norra Brandstorp. Inför söndagens kamp på Tinget berättar programledaren Hans Wincent att två deltagare har gjort ett stort övertramp som han kommer att behöva straffa dem för. Ett övertramp som vittnar om att de får svårare att rätta sig efter ledet som programmet kräver.

Allvarligt regelbrott i Farmen – deltagare straffas av Hans Wincent
Foto: TV4.

Stort regelbrott i Farmen – deltagare straffas av Hans Wincent

Hans Wincent berättar att det kommit till hans kännedom att två farmare har lämnat programmets gränser för att "hämta" mat från en annan gård. När han ber dem berätta vilka det är inför alla andra sticker Jennifer Valencia och Maxine Lindin fram sina huvuden. 

Som bestraffning tar Hans Wincent ifrån Jennifer och Maxine sina fördelar i form av de amuletter som de tidigare gjort sig förtjänta av.

– Att bli av med min amulett känns väl både bra och dåligt såklart. Jag vill ha amuletten för att kunna tävla om nåt skulle skita sig, samtidigt förstår jag varför jag blir av med den. Det är inga konstigheter. Rätt ska vara rätt och sånt är livet, säger Maxine Lindin.

– Vi gjorde det här regelbrottet för att vi behövde lite spänning. Det var skitdumt och jag ångrar mig, självklart. Men det var också lite kul, säger Jennifer Valencia.

En som inte uppskattar att de tagit mat från någon annan är Magnus Samuelsson.

– Mat är en hårdvaluta på Farmen. Man tycker att man ska dela broderligt och systerligt, att gå och stjäla av någon annan, det är ett slag under bältet, säger Magnus om Jennifers och Maxines övertramp.

Du följer "Farmen" 2024 på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL