Tom Holland struntar i hemsk kritik – tack vare Tottenham Hotspur

Tom Holland struntar i hemsk kritik – tack vare Tottenham Hotspur

Emil Oscar Rasmussen
27 juni 2023 kl. 21:00

Favoritlaget anledningen till att Holland kan hantera kritiken

Tom Holland har de senaste åren gjort stor succé som Spider-Man i MCU, men allt skådespelare rör vid blir inte till guld. Apple TV+ "The Crowded Room" har ifrågasatts på sina håll, men det är ingenting som Tom Holland har svårt att hantera – han menar nämligen att sitt supporterskap av Tottenham Hotspur har gjort honom motståndskraftig.

De senaste åren har Tom Holland blivit ett vida känt namn tack vare skådespelarens roller i filmer som The Devil All the Time (2020) och Uncharted (2022), men i första hand för att han har axlat rollen som Spider-Man i Marvels filmuniversum.

Just nu är Holland aktuell med The Crowded Room, en miniserie på Apple TV+ där han spelar mot Amanda Seyfried. Filmtopp delade visserligen ut ett högt betyg till serien, vilket också har gjorts på annat håll, men den har också fått motta en stor mängd kritik.

Med tanke på hur krävande rollen i serien var för Tom Holland (den har tvingat honom till en paus från skådespelaryrket och fått honom att hålla sig undan från alkohol) kan det tänkas att eventuell kritik och hårda sågningar känns extra svidande. Men så har Spider-Man-stjärnan inte upplevt det, då han säger sig blivit bra på att hantera motgångar på ett lite annorlunda sätt.

Tom Holland i The Crowded Room.
Foto: Apple TV+

Tom Holland bryr sig inte om kritiken – tack vare Tottenham Hotspur

Att "The Crowded Room" har fallit offer för en och annan svidande recension har inte undgått Tom Holland. I en intervju med Unilad diskuterar han mottagandet som serien har fått, men påstår sig samtidigt inte ha några större problem att hantera motgången. Han har nämligen lärt sig motståndskraft från annorlunda håll för en skådespelare – mer specifikt från favoritlaget Tottenham Hotspur.

Spurs är ett fotbollslag i brittiska Premier League som har varit med och tampats i toppen av tabellen många gånger de senaste åren, och som har slagits om medaljer i både inhemska cuper och i Champions League – men utan att nå hela vägen. Den senast nämnvärda trofén plockades hem i ligacupen 2008, och under Hollands supporterskap har det därför inte blivit mycket att fira.

– Att vara ett Tottenham-fan är lite som att vara med i The Crowded Room. Det har lärt mig att bli motståndskraftig, förklarar Tom Holland. Tottenham har aldrig vunnit någonting och att heja på dem är otroligt svårt. Och ni vet, det är ingen hemlighet att min serie har fått hemska recensioner. Men jag är här i dag för att marknadsföra serien och jag är fortfarande här, så jag är väldigt motståndskraftig.

Uppmanar Kane och Son att byta lag

Många Spurs-supportrar kan sannolikt identifiera sig med Tom Hollands kombinerade hyllning och gliring till favoritlaget, men när han i nästa steg uppmanar klubbens två största profiler, Harry Kane och Son Heung-min, kan han ha skapat sig en och annan fiende i Tottenhamled.

– Jag skulle säga "gå till [Real] Madrid", säger Holland på frågan om vad han skulle säga till Kane om han fick chansen.

Därefter benämner han Son som sin favoritspelare och uppmanar honom att följa efter Kane till Spanien.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL