Tom Holland nära sammanbrott på inspelning: "Ville bara raka huvudet"

Filmstjärnan Tom Holland knäckt efter The Crowded Room: "Tar ett års paus"

Filmtopp
09 juni 2023 kl. 15:18

Skådespelaren talar ut om tuffa rollen

Tom Holland, känd för Spider-Man, meddelar att han tar en paus från sitt skådespeleri. Detta efter att arbetet på nya serien "The Crowded Room" knäckte honom. "Jag tar ett års paus", meddelar stjärnan.

Tidigare i veckan skrev vi om att Tom Holland hade varit nykter i ett år efter inspelningen av nya serien The Crowded Room för att värna om sin psykiska hälsa. Nu när serien går upp på Apple TV+ verkar det spöka på nytt för honom. Holland meddelar nämligen att han tar en lång paus från sitt yrke.

Första bilderna till Tom Hollands thriller The Crowded Room
Tom Holland i "The Crowded Room". Foto: Apple TV+.

Filmstjärnan Tom Holland knäckt efter The Crowded Room: "Tar ett års paus"

I den nya serien som Filmtopp ger högt betyg spelar Tom Holland en karaktär baserad på Billy Milligan, känd för att ha begått flera allvarliga brott under 1970-talet och som hade en dissociativ identitetsstörning. I en intervju med Extra TV berättar Tom Holland om hur arbetet med den mörka rollen och rollen som producent därtill var oerhört krävande, och att den tvingat honom till en paus.

– Det var en tuff tid, helt klart. Vi utforskade vissa känslor som jag definitivt aldrig har upplevt tidigare. Och sedan, utöver det, som producent att hantera de dagliga problemen som följer med en filmproduktion, lade bara på den där extra pressen. Men jag tyckte verkligen om det. Jag älskade inlärningskurvan som producent. Jag är ingen främling för hårt arbete. Jag har alltid levt efter idén om att hårt arbete är bra arbete, säger Tom Holland och fortsätter: 

– Men å andra sidan bröt serien verkligen ner mig. Det kom en tid då jag kände att jag behövde ta en paus. Jag försvann. Jag åkte till Mexiko i en vecka och hade tid på en strand och höll en låg profil. Nu tar jag ett års ledigt, och det är resultatet av hur svår den här serien var... Jag är spänd på att se hur det blir och jag känner att vårt hårda arbete inte varit förgäves.

Se Tom Holland meddela att han tar en paus här: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL