The Wager – Leonardo DiCaprio och Martin Scorseses nästa film

The Wager – Leonardo DiCaprio och Martin Scorseses nästa film

30 juli 2022 kl. 08:07

Bygger på ny bok av författaren bakom deras aktuella verk

Vapendragarna Leonardo DiCaprio och Martin Scorsese planerar för nästa film tillsammans, en thriller som går under namnet "The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder". I den får vi följa DiCaprio till sjöss.

Stjärnskådespelaren Leonardo DiCaprio och regissör Martin Scorsese kommer att göra en ny film tillsammans, berättar THR. Apple har köpt upp rättigheterna till David Granns bok The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder. Det är han som skrivit boken Killers of the Flower Moon vars filmatisering med duon har premiär nästa år.

"Killers of the Flower Moon". Foto: Apple TV+.

Boken som ännu inte haft sin premiär, släpps i USA den 18 april 2023. Den handlar om ett Brittiskt skepp vid namn Wager från 1742 som hamnar fel och spolas upp utanför den Brasilianska kusten. Männen ombord hade ett hemligt uppdrag kring kriget mellan England och Spanien.

Boken "The Wagner". Foto: Doubleday.

Filmen på The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder kommer att produceras av Dan Friedkin och Bradley Thomas för produktionsbolaget Imperative Entertainment. Än så länge är det bara Leonardo DiCaprio som är klar att skådespela.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL