Martin Scorseses Killers of the Flower Moon blir uppskjuten

Martin Scorseses Killers of the Flower Moon blir uppskjuten

  • Apple TV+
28 juli 2022 kl. 17:07
ANNONS
ANNONS

Martin Scorsese tar tid på sig

Vi trodde först att vi skulle få se och njuta av Martin Scorseses senaste alster detta året, men nu skjuts projektet upp till 2023.

Martin Scorseses nästa film går under namnet Killers of the Flowers Moon – ett projekt där han som vanligt jobbar med vapendragaren Leonardo DiCaprio. Tidigare har duon gjort fem filmer tillsammans, kortfilmen The Audition borträknad. Det är Apple som finansierar filmen som skulle haft premiär detta året, men som nu skjutits filmen fram till 2023, enligt Variety.

Filmen har en mycket gedigen budget på 200 miljoner dollar vilket gör det till Scorseses absolut dyraste film, till och med dyrare än The Irishman som rapporterats ha kostat 170 miljoner dollar.

Killers of the Flowers Moon spelades in under förra året, men Martin Scorsese är känd för att ta tid på sig vad det gäller redigering och klippning av sina filmer, vilket gör att projekten ofta tar extremt långt tid att slutföra. Det är en av anledningarna till att premiären av filmens flyttas fram till nästa år, då filmen förväntas ha sin premiär under Cannes eller Venedigs film festival.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL