Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Världen är min säsong 2 – detta vet vi

Världen är min säsong 2 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022

Blir det fler säsonger av den norska dramaserien?

Den norska dramaserien "Världen är min" hade premiär på SVT i mars 2022. Filmtopp har försökt ta reda på hur det ligger till med seriens framtid.

Den norska dramaserien Världen är min handlar om Odile (Amy Black Ndiaye) – en rappare utan några större framgångar. Samtidigt som hennes vänners liv fortgår med barn och seriösa karriärer, så fortsätter Odile att fila på sin musik som inte ser ut att ha någon framtid. Serien utspelar sig kring Bergen i Norge och utöver en, till synes hopplös, dröm om att bli något inom musiken, så får vi också följa Odiles jakt på kärlek.

Amy Black Ndiaye spelar som sagt huvudrollen och det är också hon som har skapat serien. Övriga roller spelas av Lars Vaular, Siri Black Ndiaye, Tinashe Williamson, Helene Bergsholm m.fl.

Totalt består den första säsongen av Världen är min av sex avsnitt på ca. 25 minuter vardera.

När kommer Världen är min säsong 2?

I ärlighetens namn vet vi ytterst lite om framtiden för Världen är min i dagsläget. Seriens vara eller icke-vara är i stort ett mysterium än så länge. Det är svårt att avgöra exakt vilket avtryck serien har gjort än så länge, vilket i sin tur gör det svårt att spekulera kring ytterligare säsonger.

Det vi kan säga är att fönstret för en fortsättning definitivt ser ut att vara öppet. NRK som distribuerar serien i Norge ser inte ut att ha lagt ned den, och med tanke på att den hittat även till Sverige finns det en rimlig anledning att tro att det börjar samla på sig en tillräckligt stor publik för att en andra säsong ska vara lukrativ.

Vi kan med andra ord säga att det definitivt är för tidigt att säga åt vilket håll det lutar för serien, men det finns utan tvekan hopp om en framtid för den.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL