Tunna blå linjen säsong 3 – så ser du nya säsongen först av alla

Tunna blå linjen säsong 3 – så ser du nya säsongen först av alla

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
20 juni 2024 kl. 09:09

Världspremiär i Malmö – på utomhusbio

I september är det premiär för "Tunna blå linjen" säsong 3, men redan innan dess finns det både en och två chanser att se det första avsnittet från den nya säsongen. Malmöfestivalen har bekräftat att serien kommer att visas under festivalen.

Häromveckan kunde vi rapportera att den tredje säsongen av omåttligt populära Tunna blå linjen skulle förhandsvisas på Lund Comedy Festival i slutet av augusti. Det såg då ut att bli världspremiären för den efterlängtade säsongen, men nu har en ännu tidigare förhandsvisning dykt upp.

Under gårdagen annonserade Malmöfestivalen, som går av stapeln mellan 9–16 augusti, att det första avsnittet av Tunna blå linjen säsong 3 kommer att visas på utomhusbio under festivalen.

Tunna blå linjen utspelar sig som bekant i just Malmö, där vi får följa en handfull poliser i deras tuffa arbete och utmaningarna som kommer med att balansera det professionella och privata livet.

Tunna blå linjen säsong 3 – så ser du nya säsongen först av alla
Foto: Anders Nicander/SVT.

Förhandsvisning av Tunna blå linjen säsong 3 på Malmöfestivalen

Tidigare har vi skrivit om att Tunna blå linjen återvänder till SVT med sin tredje säsong i september, men något exakt premiärdatum har vi ännu inte fått serverat. Däremot finns det nu två bekräftade förhandsvisningar att se fram emot innan den officiella premiären: den 14 augusti i Malmö och den 31 augusti i Lund.

Enligt Sydsvenskan är det den 14 augusti som Tunna blå linjen kommer att visas i Slottsparken under Malmöfestivalen. I Malmöfestivalens eget avslöjande om visningen framgår det också att det första avsnittet av serien kommer att visas på utomhusbio, där även dokumentären Filmen om Kal P Dal kommer att visas.

Vill du se premiäravsnittet först av alla är det alltså Malmöfestivalen du ska se till att besöka i augusti.

Filmtopp håller du uppdaterad om det senaste gällande "Tunna blå linjen".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL