Tunna blå linjen. Foto: SVT

Spikad premiär för Tunna blå linjen säsong 3 – då kommer den

  • SVT Play
Axel Diedrichs
20 april 2024 kl. 08:04

Efterlängtade säsongen snart här

SVT:s mest älskade dramaserie är på väg tillbaka. Nu har vi fått veta när "Tunna blå linjen" säsong 3 har premiär.

Det har gått en längre tid sedan vi senast såg Malmöpolisen som skildras i SVT:s unisont hyllade dramaserie Tunna blå Linjen, i vilken vi ser skådespelare som Oscar Töringe, Amanda Jansson och Gizem Erdogan. Senast gången ett nytt avsnitt kom ut var i november 2022, och den tredje säsongen drog igång sin inspelning först i höstas. Nu har man kommit med ytterligare en uppdatering, nämligen den som låter oss veta vilken månad serien kommer tillbaka i höst.

Spikad premiär för Tunna blå linjen säsong 3 – då kommer den
Foto: SVT.

Då har Tunna blå linjen säsong 3 premiär

SVT har delat ett roligt sketchklipp på sociala medier där vi ser skådespelarna Mustafa Al-Mashhadani och Amanda Jansson, som får brista ut i glädje när någon ringer dem och meddelar att de är med i seriens tredje säsong.

– Vi är med i tredje säsongen! utbrister Amanda lättat.

– Oh, vi dog inte, säger Mustafa.

SVT meddelar att "Tunna blå linjen" säsong 3 har premiär på SVT1 och SVT Play i september.

I den återser vi många av de karaktärer vi känner så väl från de tidigare säsongerna. Men serien bjuder även på nya rollfigurer. Inte minst spelar Charlotta Björck gruppens nya befälhavare Josefin. Vidare introduceras vi för Karin Lithman som Nina, partner till en av huvudkaraktärerna, och Linus James Nilsson som Hampus, en narkotikapolis.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL