Tunna blå linjen (säsong 2, avsnitt 1)

Tunna blå linjen-skaparen avslöjar – då visas säsong 3 första gången

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
14 juni 2024 kl. 08:52

Se den nya säsongen först av alla – redan i augusti

Den efterlängtade tredje säsongen av "Tunna blå linjen" närmar sig med stormsteg, och nu står det klart när den premiärvisas för första gången – för några lyckliga få. En förhandsvisning arrangeras i Lund i slutet av augusti, innan premiären i september.

Tidigare har vi kunnat rapportera om att Tunna blå linjen har premiär på SVT i september 2024, men i går avslöjade seriens huvudförfattare Cilla Jackert och tillsammans med Lund Comedy Festival att några lyckliga få har chansen att få förhandstitta på den nya säsongen redan i slutet av augusti – helt gratis!

Tunna blå linjen-skaparen avslöjar – då visas säsong 3 första gången
Foto: Anders Nicander/SVT.

Lund Comedy Festival bjuder in till förhandsvisning av Tunna blå linjen säsong 3

SVT har ännu inte annonserat ett exakt premiärdatum i september, men nu har vi ett konkret datum för förhandspremiären av den senaste Tunna blå linjen-säsongen. Lördag den 31 augusti har inbitna fans chansen att bli först ut att se serien. Då bjuder Lund Comedy Festival in till en förhandsvisning av den tredje säsongens första avsnitt, med introduktion av produktionsbolaget Anagram Sverige. Det är helt gratis att närvara enligt arrangören, men det krävs att du bokar din platsbiljett.

Cilla Jackert delade själv med sig av nyheten på plattformen Threads under gårdagen:

– Förhandsvisning av första avsnittet på tredje säsongen av Tunna blå linjen på Lund Comedy Festival. Det blir kul, det blir nervöst. Kom!

För mer info om hur du deltar på förhandsvisningen: Besök Nortic.se

Inspelningen av den senaste säsongen har pågått sedan november 2023 och redan då kunde vi få se de första bilderna från vad som komma skall. Nu verkar produktionen så gott som redo att visa upp resultatet av det hårda arbetet. För dig som inte har möjlighet att närvara på förhandsvisningen är det september som är månaden att se fram emot.

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste gällande "Tunna blå linjen".

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL