Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Säsong två av Secret City finns nu på SVT-play

Streama Secret City säsong 2 – på SVT-play

  • SVT Play
Jonathan Smeds | Nyhet
16 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
16 februari 2022

Politisk thriller från Australien

Säsong två av den australiensiska tv-serien "Secret City" finns nu på SVT-play. I hemlandet har också säsongen fått titeln "Secret City: Under the Eagle".

Secret City är baserad på de bästsäljande romanerna The Marmalade Files, The Mandarin Code, och The Shadow Game, som alla är skrivna av Chris Uhlmann och Steve Lewis. De två författarna har även varit med i skapandet av serien. I sitt hemland Australien har Secret City hyllats, och den första säsongen tog hem flera priser på flertalet TV-galor i Australien.

Serien handlar om den undersökande journalisten Harriet Dunkley (Anna Torv). Hon försöker avslöja en hemlig konspiration i Canberra som hotar både henne och resten av alla australiensare. I säsong två råkar Harriet upptäcka ett militärprojekt som är så hemligt att inte ens landets premiärminister vet om dess existens. Hon måste ännu en gång försöka avslöja sanningen som hotar en hel nation.

Secret City: Under the Eagle hade premiär i Australien 2019. På SVT-play finns nu det första avsnittet av denna säsong. Avsnitten kommer släppas veckovis, varje söndag. 

Se trailer till Secret City säsong 2 nedanför:

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL