Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Se klipp från nya Varan-TV – premiären närmar sig

Se klipp från nya Varan-TV – premiären närmar sig

  • SVT Play
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
08 februari 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
08 februari 2022

Comebacken för Varan-TV snart verklighet

Det har snart gått 25 år sedan den första säsongen av "Varan-TV" hade premiär – och snart är det dags för humorserien att återuppstå. Nu kan du se ett klipp från den efterlängtade tredje säsongen av serien.

År 1997, så längesen var det som den första säsongen av Varan-TV, skapad av humorgruppen Varanteatern, hade premiär. Året som följde kom en andra säsong, men därefter tog det stopp. SVT tackade nej till en tredje säsong, men under de nästan 25 år som har passerat sedan det första avsnittet har Varan-TV växt sig till en riktigt kultserie i humorsammanhang.

Seriens status, i kombination med en lyckad Kickstarterkampanj, har gjort att en tredje säsong till sist väntar runt hörnet. I slutet av sommaren 2021 avslöjade Varanteatern att inspelningen av den nya säsongen var avslutad och att svenskarna kommer att kunna avnjuta den på SVT under våren 2022.

Redan nu kan vi dock värma upp inför den nya säsongen – en sekvens från säsong tre finns nu att tjuvkika på. Sketchen vi kan se går under namnet "Mat Total" och är precis lika skruvad som vi väntade oss. I det nästan 3,5 minuter långa klippet kan vi bl.a. se restauranggäster bli behandlade på samma sätt som maten de äter.

Klicka på bilden nedan för att se klippet

Varan TV säsong 3
Foto: SVT.

Vill du ladda upp inför den nya säsongen av Varan-TV med de gamla avsnitten, så finns de tillgängliga på SVT Play.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL