Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för säsong 4 av Eagles

Premiär för säsong 4 av Eagles

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2022

Dags för sista säsongen

Imorgon, fredagen den 28:e januari, har fjärde och sista säsongen av "Eagles" premiär på SVT Play. Här är allt om nya säsongen!

Missa inte Filmtopps intervju med seriens två huvudrollsinnehavare Alva Bratt och Adrian Öjvindsson som berättar om hur det är att spela in "Eagles".

Efter tre framgångsrika säsonger är det dags att träffa Ludvig, Felicia och gänget för sista gången. I den avslutande säsongen som snart kommer till SVT Play behandlas bland annat hur man tar kommando över sitt eget liv, ortorexi och vad man gör när livet som man känner skakas om och ett nytt kapitel tar vid. Vem får sina drömmar uppfyllda? Vem blev skjuten på nyårsafton? Och kommer Ludde och Felicia få ett lyckligt slut?

Sista terminen på gymnasiet har börjat och allt borde vara fantastiskt. Istället ställs karaktärerna inför omvälvande händelser och livsval. Felicia (Alva Bratt) befinner sig på rehab efter sitt självmordsförsök och hon vill bara fokusera på sitt välmående och ta studenten. Men den person hon behöver mest för att ta sig vidare finns inte där. För Ludvig (Adrian Öjvindsson) är tyngd av skottlossningen mellan Jack (Filip Wolfe Sjunnesson) och hans bror Andreas (Oskar Laring).

Amie (Yandeh Sallah) försöker hitta balansen mellan sin musikkarriär och att vara sig själv. Men hennes skivbolag har helt andra planer. Dessutom är Amie och Elias (Edvard Olsson) i början av sin relation, men Elias har ett helt annat fokus. Han tränar maniskt, håller strikt diet och är helt uppslukad av att nå sina hockeydrömmar. Vad det än kostar.

Avsnitten i Eagles säsong 4 släpps veckovis

Eagles säsong 4. Foto: SVT.
Foto: SVT.

För Klara (Sarah Gustafsson) känns det som att hon bär hela Oskarshamn på sina axlar. Företaget Geced ska läggas ner mot hennes vilja, och en stor del av jobben i staden kommer försvinna. Nu blir det upp till Klara att förhindra detta.

Eagles har varit och avslutas också som en dramaserie om de livsval och känslor unga vuxna upplever. Bland annat om den första stora kärleken, vänskaper, svek och framtidsdrömmar.

De första två avsnitten släpps imorgon på SVT Play. Därefter släpps de fortsättningsvis två och två varje fredag. Den som missat de tre tidigare säsongerna, eller vill se ikapp inför premiären, hittar dem på streamingtjänsten.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL