Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Leif & Billy säsong 7 – detta vet vi

Leif & Billy säsong 7 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021

Får vi se Leif och Billy i en sjunde säsong?

Radarparet Leif och Billy har gjort succé i imponerande sex säsonger. Kommer vi att få följa med dem på deras upptåg även i en sjunde säsong?

SVT:s omåttligt populära humorserie Leif & Billy, som riktar strålkastaren mot två bröder från de norrländska skogarna. Imponerande sex säsonger har det hunnit bli om duon som ständigt försöker ta sig an nya utmaningar – som sällan utvecklar sig så som de hade hoppats.

Den första säsongen av serien hade premiär så sent som 2017, vilket innebär att skaparna tillika seriens stjärnor, Klas Eriksson och Alfred Svensson, lyckats göra de sex säsongerna på bara fyra år. Det tempot är dels ett tecken på deras ihärdighet, men också vilken efterfrågan det finns efter nya avsnitt.

Det leder oss givetvis till frågan om det kommer att komma en säsong 7 av Leif & Billy, eller inte?

LÄS OCKSÅ:

När kommer Leif & Billy säsong 7?

I skrivande stund vet vi inte om det kommer att bli en sjunde säsong av Leif & Billy. Varken SVT eller Klas Eriksson och Alfred Svensson har uttalat sig om saken. Tillåts vi spekulera skulle vi dock säga att det ser ljust ut för den som hoppas på ytterligare säsonger.

Serier är som sagt mycket populär och det är till råga på allt en typ av serien som anses vara billig att producera. Många tittar och billig produktion tenderar att resultera i en sak – fler avsnitt.

Vi tycker alltså det finns all anledning att hoppas på fler säsonger av Leif & Billy, men det är aningen svårare att sia om när en säsong 7 i så fall kan tänkas ha premiär. Serien har som nämnt producerats i ett rasande tempo – i år har exempelvis både säsong 5 och säsong 6 av serien haft premiär – så blir det så att Leif & Billy förnyas med en sjunde säsong så lär det förhoppningsvis inte dröja alltför länge därefter innan vi får chansen att se den.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

NÄSTA ARTIKEL