Leif & Billy säsong 7 – detta vet vi

Leif & Billy säsong 7 – då kommer den

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 03 februari 2023 kl. 22:44 | Publicerad 23 juli 2022 kl. 16:20

Radarparet är taggade på nya avsnitt

Humorserien "Leif & Billy" har gjort succé i imponerande sex säsonger. Nu kan vi rapportera att "Leif & Billy" säsong 7 blir verklighet – om det nu var någon som tvekade på det.

SVT:s omåttligt populära humorserie Leif & Billy riktar strålkastaren mot två bröder från de norrländska skogarna. Imponerande sex säsonger har det hunnit bli om duon som ständigt försöker ta sig an nya utmaningar – som sällan utvecklar sig så som de hade hoppats.

Mer läsning:

Den första säsongen av serien hade premiär så sent som 2017, vilket innebär att skaparna tillika seriens stjärnor, Klas Eriksson och Alfred Svensson, lyckats göra de sex säsongerna på bara fyra år. Det tempot är dels ett tecken på deras ihärdighet, men också vilken efterfrågan det finns efter nya avsnitt.

Leif & Billy säsong 7 – detta vet vi
Klas Eriksson och Alfred Svensson. Foto: SVT.

Klartecken för Leif & Billy säsong 7

I dag rapporterar Vimmerby tidning att det blir fler avsnitt med den älskade humorduon. Som vanligt skrivs avsnitten av Alfred Svensson och Klas Eriksson:

– Det känns jättebra. Det har varit en lång paus mellan säsongerna så både jag och Klas är väldigt taggade på att köra i gång. Vi har väldigt bra manus i år. Det tycker jag i och för sig varje år, annars skulle jag inte kunna hålla på med det. Men jag tror och hoppas att det kommer att bli den bästa säsongen hittills, säger Svensson till Vimmerby tidning.

Till Filmtopp har duon tidigare sagt att de även har fantiserat om en långfilm eller en specialare om när Leif och Billy åker på chartersemester. Om det istället kommer att ske i en sjunde säsong, återstår att se.

Då kommer Leif & Billy säsong 7

Vi har nu fått en uppdatering om när nästa säsong av den älskade humorserien har premiär. Datumet då den nya säsongen släpps är den 4 februari 2023.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL