Hotell Romantik 2024 – Anneli Holm och Thomas Hynes status idag

Hotell Romantik 2024 – Anneli Holm och Thomas Hynes status idag

  • SVT Play
Sofie Landgren
14 april 2024 kl. 09:04

Såhär ser relationen ut idag

Det har blivit dags för säsongsavslutningen av det populära dejtingprogrammet "Hotell Romantik" 2024 i SVT. Ett av säsongens starkaste par, som också har blivit tittarnas favoriter, är Anneli och Thomas. Så här ser deras relation ut idag!

Anneli och Thomas i Hotell romantik 2024
Anneli och Thomas. Foto: Foto: Janne Danielsson /SVT.

Statusen mellan Anneli och Thomas från "Hotell Romantik"

Två av årets 24 singlar som tog sig modet till att åka till Portugal för att hitta kärleken i Hotell Romantik 2024 är Anneli Holm, 66, planerare från Väröbacka i Varbergs kommun och Thomas Hynes, 66, jobbar som lastbilschaufför och bor i Haninge utanför Stockholm. Det tog inte mer än ett och ett halvt avsnitt innan det slog gnistor mellan dem och sedan dess har de varit ett starkt par genom hela säsongen. Vi på Filmtopp fick den stora äran att träffa Anneli över en kopp kaffe i vintras och väl på plats öppnade hon upp sig om hur parets relation ser ut idag.

Hittade Anneli kärleken i programmet, och är det i såna fall Thomas?

– Ja! Ja det gjorde jag, och ja det är det!

Anneli berättar att de fortfarande är ett par än idag och att de i dagsläget är särbo med varandra. Thomas bor kvar i Stockholm och Anneli bor kvar på västkusten. Men så kommer det inte se ut länge till.

– Efter sommaren flyttar han till västkusten. Han ska bli min dräng säger han. Han är så rolig. Han ska flytta ner och hjälpa till och plocka ägg och jaga höns. Vi har skitkul ihop, säger Anneli.

Hotell Romantik Anneli och Thomas
Foto: SVT.

Thomas och relationen till hans far

–  Alltså han hade en tenta från att bli advokat, som hans pappa hade bestämt, men han tröttnade på hela den skiten och hoppade av. Hans pappa dog i december nu i höstas och han förlät honom aldrig, han var 94 när han dog, förlät honom aldrig för att han inte blev advokat. Han började jobba på pubar istället och blev långtradarchaufför, hans pappa, han skulle ju bli premiärminister på Irland så väldigt politiskt, ja en helt sjuk story. Han har ju ägt Irlands mest kända pubar, som till och med Nixon var och drack öl på med hans pappa och massa CIA-agenter, berättar Anneli.

Anneli berättar att de gifter sig under programmet, dock inte på riktigt för det finns inga inskickade papper. Men, de har stora planer på att gifta om sig så att det blir ett giltigt äktenskap. De väntar bara på Thomas son som ska gifta sig på Irland nu i sommar och de vill inte överskugga hans stora dag.

Vi på Filmtopp vill passa på att tacka både Anneli och Thomas för att vi fick följa med på deras äventyr och vi önskar dem all lycka framåt. Vi kollar även brevlådan frenetiskt varje dag i hopp om att få en inbjudan till deras kommande bröllop!

Här kan du se hela intervjun med Anneli:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL