Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya realityserier på Netflix

Nya realityserier på Netflix

  • Netflix
Jonathan Smeds | Lista
04 mars 2022
Jonathan Smeds | Lista
04 mars 2022

Mars är fullspäckad med reality

Netflix brukar ofta erbjuda en bred repertoar av realityserier, och marsmånad är verkligen inte ett undantag. Vi på Filmtopp har sammanställt en lista på vad som dyker upp under mars månad.

Lyxmäklaren (säsong 2) – 3 mars

Lyxmäklarna
Caption

För alla er som såg Million Dollar Listing New York, och blev förälskade i det arbete Fredrik Eklund utförde, rekommenderas denna serie starkt. I Lyxmäklarna säsong 2 får vi vidare följa familjen Kretz, en familj med "vanlig" bakgrund som jobbat sig uppåt till att numera sälja riktiga lyxhus i Frankrike. Första säsongen producerades enbart av fransk tv, men efter succén gick Netflix med som medproducent till säsong två. Den nya säsongen har fem avsnitt.

Making fun – 4 mars

Jimmy DiResta är en grinig man som i flera år jobbade med att designa leksaker. Till slut tröttnade han på sin tillvaro och flyttade ut till landet. Men nu har det blivit dags för honom att återvända till leksaksbyggandet. I åtta underhållande avsnitt får han förslag på uppfinningar från barn som hans team måste bygga. Det blir alltifrån en pizzakanon och trädinosaurier till ett par enhörningscyklar. Bra serie för hela familjen!

Fab 5 Tyskland – 9 mars

Fab 5 kommer till Europa! I seriens första internationella version riktar vi blickarna mot Tyskland. Likt originalet är det fem experter inom livsstil, mode, skönhet, hälsa och design som tillsammans ska försöka förändra livet för några personer. I den tyska versionens första säsong kommer det bland annat ske makeovers för en ung fotbollstränare som kommit ut, en singelpappa och en ung kvinna som är redo att börja leva livet. En av nya realityserier på Netflix många kommer att kasta sig över.

Byron Baes – 9 mars

Bland nya reailityserier på Netflix hittar vi Byron Baes. Ja, nu har det blivit dags för Australiens influencers att ta plats på streamingtjänsten. På Byron Bay flockas influencers för att ta del av vackra stränder och den kreativa atmosfären. I serien får vi stifta bekantskap med både den inre klicken, men också några nykomlingar som försöker göra sig ett namn på Australiens Instagram. Bland dessa hittar vi bland annat Jade och Sarah, som flyttat från the Gold Coast. 

Drive to Survive (säsong 4) – 11 mars

För fjärde gången öppnar Formel 1 upp dörrarna till sin allra inre krets. De tre senaste säsongerna har varit en enorm framgång, dels för serien, dels kanske framför allt för sporten vars fanskara stadigt ökat med hjälp av Drive to Survive. Inte blir förväntningarna på årets säsong mindre av de faktum att F1 säsongen 2021 var en av de mest dramatiska någonsin. Bara det faktum att världsmästaren korades på det allra sista varvet är nog för att vilja se säsong fyra.

Life After Death with Tyler Henry – 11 mars

En serie som passar alla spirituella människor därute. Tyler Henry är ett världskänt medium och påstår sig ha över 300.000 personer på en väntelista som vill ha hjälp med att få kontakt med någon som gått bort. I denna serie åker han runt i USA och försöker hjälpa så många som möjligt. Det blir flera upplevelser med hans förmåga att tala med de döda, och även en inblick i hans personliga berättelse. Netflix utlovar en väldigt intim serie!

Is it Cake? – 18 mars

I dagens samhälle borde väl ingenting överraska en, men ändå sitter i alla fall jag och är chockad över att Netflix gör en serie baserad på en Internet-meme. Nåväl, för er som inte hört talas om "Is it Cake?"-memen så är det precis vad det låter, man frågar sig om huruvida ett objekt faktiskt är vad det verkar eller om det är en tårta. I denna realitytävling tävlar deltagarna i att försöka lura juryn om det är en tårta eller inte. Vinnaren får en pengapris, oklart exakt hur mycket dock.

Young, Famous and African – 18 mars

Denna nya realityserie på Netflix följer ett gäng rika mediepersonligheter i Afrika, med Johannesburg som en slags kollektiv mötesplats. Under seriens gång kommer deras extravaganta liv visas upp, samt hur de försöker navigera sig genom både kärlek och jobb. Bland kändisarna hittar vi entreprenören Zari, skådespelerskan Khanyi Mbau och sångerskan Diamond Platnumz. Perfekt serie för dig som vill få en inblick i Afrikas kändiskrets!

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL