gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet 2022: Märtha deppig efter vigseln

  • SVT Play
Uppdaterad 19 april 2022 kl. 09:04 | Publicerad 18 april 2022 kl. 08:04

Märtha, 33, känner inte attraktionen

Andra avsnittet av "Gift vid första ögonkastet" 2022 är fyllt till bredden med nerver, tårar och slutligen segerdans för deltagarna, som träffar varandra för första gången och gifter sig. Den enda som verkar deppig är Märtha, som inte känner av attraktionen.

Paren i Gift vid första ögonkastet 2022, som är ihopmatchade på förhand av experter, verkar alla klockrena till en början. Det är inte förrän efter vigseln av Märtha, 33, och Axel, 28, som vi får reda på att Märtha inte är lika tagen av Axel som han är av henne. 

Märtha berättar i det andra avsnittet av programmet att hon kände sig tom efter vigseln, hon hade inte förväntat sig att hon inte skulle ha någonting att säga till sin motpart Axel, som ju skulle vara hennes perfekta match. Hon upplevde dessutom att hon inte kände den initiala attraktionen, någonting som hon hade behövt för att kunna njuta av bröllopskvällen. 

Märtha i Gift vid första ögonkastet
Märtha i Gift vid första ögonkastet 2022. Foto: SVT.

Avsnittet avslutas på en hoppfull not 

Trots detta säger Märtha att hon ser fram emot att lära känna Axel under de kommande fyra veckorna som de har på sig innan de måste bestämma sig för om de ska fortsätta vara ett par, eller skilja sig. Hon berättar att hon delvis är med i programmet för att lära känna sig själv och sina känslor, och det är någonting som hon nu förstår att hon kommer behöver jobba på. 

Slutligen får vi reda på att Bodil, 41, som hoppade av programmet före giftermålet med Hans, 45, har ångrat sig igen – och trots allt vill gifta sig. Läs vidare om avhoppet här. Förhoppningsvis kommer vi att få se en vigsel mellan de båda i kommande avsnitt!

Gift vid första ögonkastet 2022 sänds på måndagar på SVT. Avsnitten går också att se på SVT Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL