Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Farliga familjeband

Farliga familjeband säsong 2 – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2021

När kommer fortsättningen på "Farliga familjeband"?

Just nu går det brittiska spänningsdramat "Farliga familjeband" på SVT Play. Varje måndag släpps det nya avsnitt av den första säsongen men redan nu undrar många om vi kommer att få se "Farliga familjeband" säsong 2.

Om det är något vi svenskar älskar så är det brittiska kriminalare. Därför är vi också så tacksamma över att SVT Play verkligen har fattat grejen.

Nu går nämligen det brittiska spänningsdramat Farliga familjeband att streama på den älskade streamingtjänsten. Den första säsongen består av fyra stycken avsnitt och vi väntar med spänning på vad som komma skall…

Serien är skapad av Louise Hopper under originaltiteln Flesh and Blood. Den handlar om Vivien, som spelas av Francesca Annis, en nybliven änka. Hon träffar Mark, en betagen karl som spelas av Stephen Rea. Men Viviens tre vuxna barn vars alla barn har sina egna skelett i garderoben, anar oråd. Det gör också familjens nyfikna granne Mary som spelas Imelda Staunton.

Kompott på spännande ingredienser

Farliga familjeband är en kompott på ingredienser som sex mot betalning, avundsjuka och vänsterprassel. Vem har gjort vad och vems hemlighet går egentligen säker? Serien har fått ett varmt mottagande och hyllats för att bjuda på spänning utan att vara en typisk polishistoria.

Nu är det många som undrar om Farliga familjeband säsong 2 kommer att bli verklighet. Tyvärr har distributören ITV ännu bekräftat en ytterligare säsong, men vi känner oss relativt säkra på att vi inte behöver vara för oroliga.

Flera av seriens skådespelare har redan gått ut med att de gärna gör en till säsong och sett till att tittarna suktar efter mera, borde ITV ge vika. Med största sannolikhet är det bara en tidsfråga innan nästa säsong blir bekräftad.

Tills dess kan det vara en god idé att spana in den brittiska kriminalaren Vigil som också finns tillgänglig på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL