Exit säsong 2 – då kommer den

Exit säsong 3 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 26 januari 2022 kl. 15:01 | Publicerad 09 mars 2021 kl. 09:03

Klart för fortsättning.

Tidigare i år rullade den andra säsongen av norska succédramat "Exit" på SVT Play. Gällande en framtida säsong har vi nu fått ny information att dela med oss av. Det blir en tredje säsong av "Exit"!

MER LÄSNING: 

Efter en succéartad första säsong är det urballade finansdramat Exit tillbaka med sin efterlängtade fortsättning. Och visst fortsätter storyn på samma galna spår, som Filmtopps skribent Jonatan Blomberg understryker i sin recension av serien. När det kommer till produktionens framtid framöver, så såg det hela ljust ut från början. Tidningen VG rapporterade i våras att Norges public service-television NRK inte utesluter att vi får se Exit säsong 3.

Klicka på bilden för att komma till Filmhjälpen.
Klicka på bilden och börja streama gratis film.

Blott tre dagar efter premiären hade 876 000 personer sett det första avsnittet av Exits andra säsong på NRK TV. Där och då var det för tidigt att bekräfta ännu fler säsonger, trots att NRK:s dramachef Ivar Køhn berättade att man snackade om Exit säsong 3. Han menade att det fanns förhoppningar om att kunna ge publiken ännu mer av serien längre fram, men att man först måste låta teamet bakom kameran få lite andningsutrymme:

– Manusförfattaren Øystein Karlsen måste få vila lite, sen får vi ta en diskussion och se om det finns potential för en tredje säsong, sade Ivar Køhn då.

Men nu står det alltså klart att vi får en tredje säsong av den oerhört hyllade serien Exit

MER LÄSNING: Fem tips för dig som gillar Exit

När kan vi förvänta oss att se Exit säsong 3?

Det finns i dagsläget inga klara besked kring när den tredje säsongen landar. Men sett till att man ännu inte börjat arbeta på fortsättningen tredje säsong kan vi räkna med att den dröjer till slutet på 2022. Om inte ännu längre. 

I Sverige har vi fått vända oss till SVT Play för att streama serien. Så förväntar vi oss det blir även nästa gång. Filmtopp håller dig uppdaterad om Exit säsong 3. 

Handlingen i Exit säsong 3 

Producenten Petter Testmann-Koch berättar för VG att samtliga fyra huvudkaraktärer kommer att återvända till den tredje säsongen. Han berättar också att den kommer handla en hel del om kryptovaluta:

– Målet är alltid att göra något som kan toppa det man tidigare gjort. Det är den här gången centralt i killarnas liv och arbete. Det passar bra in i vår handling att man lätt kan få tillgång till svarta pengar genom krypto. 

Den nya säsongen får hjälp av isländska regissören Gísli Örn Garðarsson som ännu inte har allt för många produktioner på sitt CV, men nog vågar vi vid det här stadiet lita på att skaparna vet vad de gör.

Filmtopp uppdaterar dig så fort det dyker upp nya detaljer om den efterlängtade Exit-säsongen. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL