Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Exit säsong 3 – Detta vet vi

Exit säsong 3 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 mars 2021

Öppnar för fortsättning.

Idag rullar den rykande färska andra säsongen av norska succédramat "Exit" på SVT Play. Gällande framtida säsonger har vi nu fått ny information att dela med oss av.

MER LÄSNING: 

Senaste nytt på SVT Play

Allt om nya Snabba Cash 2021

Efter en succéartad första säsong är det urballade finansdramat Exit tillbaka med sin efterlängtade fortsättning. Och visst fortsätter storyn på samma galna spår, som Filmtopps skribent Jonatan Blomberg understryker i sin recension av serien. När det kommer till produktionens framtid framöver, så ser det hela ljust ut. Tidningen VG rapporterar att Norges public service-television NRK inte utesluter att vi får se Exit säsong 3.

Klicka på bilden för att komma till Filmhjälpen.
Klicka på bilden och börja streama gratis film.

Blott tre dagar efter premiären har 876 000 personer sett det första avsnittet av Exits andra säsong på NRK TV. Det må vara för tidigt att bekräfta ännu fler säsonger, men NRK:s dramachef Ivar Køhn berättar att man snackat om Exit säsong 3. Han menar att det finns förhoppningar om att kunna ge publiken ännu mer av serien längre fram, men att man först måste låta teamet bakom kameran få lite andningsutrymme:

– Manusförfattaren Øystein Karlsen måste få vila lite, sen får vi ta en diskussion och se om det finns potential för en tredje säsong. 

MER LÄSNING: Fem tips för dig som gillar Exit

När kan vi förvänta oss att se Exit säsong 3?

Första avsnittet av det tunga dramat släpptes för mer än 1,5 år sedan, närmare bestämt i juni 2019. Det är oklart hur mycket pandemin har påverkat takten på den andra säsongen, men sett till att man ännu inte börjat skriva på en eventuell tredje säsong kan vi räkna med att den dröjer till sommaren 2022. Om inte ännu längre. 

De nya avsnitten av serien hittar du på SVT Play. Filmtopp håller dig uppdaterad om Exit säsong 3. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!