Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Efter På spåret-finalen: Då kommer nästa säsong

Efter På spåret-finalen: Då kommer På spåret 2023

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
24 februari 2022

Då kan vi förvänta oss en ny säsong

Nu har den stora folkfesten På spåret tagit slut ännu en gång. Men frukta inte, med största sannolikhet sitter vi snart samlade igen för nya intrikata frågor om Sverige och vår omvärld.

Publiksuccén På spåret är troligen Sveriges bästa lägerelds-TV vid sidan av Melodifestivalen. Förra säsongen såg programmet av inte mindre än 2,9 miljoner tittare enligt medieanalysföretaget MMS. På fredag är det dags igen för ännu en säsong av långköraren som har hållit igång ända sedan 4 september 1987.

Nu är det dags att säga hej då till den folkkära frågesporten för den här gången, men frukta inte – att På spåret 2023 inte blir verklighet är givetvis helt otänkbart. Att bryta denna tradition vore som att ställa in Kalle Anka, det händer bara inte.

Då kan vi förvänta oss På spåret 2023

Vad som är så tryggt med traditioner är att man vet väldigt mycket om dem på förhand, annars vore det ju ingen tradition. På spåret rullar alltid i slutet av året och leder oss i sina trygga händer in i det nästkommande året, genom vintern fram till februaris slut.

På spåret kommer (med 100 procent säkerhet) att återvända senare i år, i slutet av november. Vilka som kommer att delta är däremot inte lika enkelt att svara på.

Vi på Filmtopp uppdaterar dig  om "På spåret" 2023 så fort vi vet mera.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL