Tunna blå linjen

SVT Play mest populära serier 2021

  • SVT Play
Filmtopp
27 december 2021 kl. 12:12

Filmtopp lyfter fram läsarnas favoriter

Det börjar bli dags att summera 2021. Filmtopp lyfter fram de SVT Play-serier som har varit populärast på Filmtopp under årets gång.

Snart är det dags att lämna ett unikt filmår bakom sig. 2021 kommer att gå till historien som det andra året där filmindustrin tacklade tuffa utmaningar av sällan skådat mått. Samtidigt bjöds det på en hel del kvalitetsunderhållning i form av välstöpta serier och läckert utformade biofilmer.

I den här artikeln lyfter vi fram de fem SVT Play-serier som var populärast under årets gång, enligt läsningar och sökningar på Filmtopp. Flera av dem kan vi dessutom förvänta oss nya säsonger av!

5. Tunna blå linjen

Tidigt i år blev Malmöpoliserna i Tunna blå linjen ett med hela svenska folket. Cilla Jackerts hyllade dramaserier väckte många frågor om polisernas vardag och blev en konversationsstartare landet över. En ny säsong är på ingång – och vi längtar!

4. Farliga familjeband

Det brittiska relationsdramat Farliga familjeband kom från ingenstans och blev en stor favorit bland SVT:s tittare. Serien, som likt Lyckoviken är en blandning mellan såpa och kriminalare, har internationells hyllats för att ta en lite annorlunda spinn på deckargenren.

3. Bonusfamiljen

Att publikfavoriten Bonusfamiljen skulle leta sig in på listan förvånar nog ingen. Den fjärde säsongen fortsatte i samma anda, med hög igenkänning och en hel del humor mellan relationskonflikterna.

2. Leif & Billy

Bröderna Öhman återvände med nya upptåg i nya säsongen med Leif & Billy. När vi pratade med grabbarna grus avslöjade de planer för en långfilm, åtminstone drömmarna om den. Givetvis hoppas vi att de blir verklighet!

1. Exit

På första plats på topplistan över årets mest populära serier på SVT Play hittar vi den norska megasuccén Exit. Att en ny säsong är på ingång, är givetvis glädjebesked! Om den lyckas kvala sig in på nästa års lista återstår att se!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL