Christoffer kan inte sin frus namn i “Gift vid första ögonkastet“

Christoffer kan inte sin frus namn i “Gift vid första ögonkastet“

  • SVT Play
Karna Mahoney
13 maj 2024 kl. 20:05

Christoffer har tappat Rosannas namn

Det är inte alltid lätt det där med namn. Det märker Christoffer i veckans avsnitt av "Gift vid första ögonkastet" när han tappar namnet på sin nya fru Rosanna.

Christoffer kommer inte in genom porten i "Gift vid första ögonkastet". Foto: SVT
Christoffer kommer inte in genom porten i "Gift vid första ögonkastet". Foto: SVT

Christoffer vet inte vad Rosanna heter

"Gift vid första ögonkastet" är realityprogrammet där åtta singlar ingår i ett experiment där de matchas ihop av experter för att gifta sig. Efter bröllopet spenderar paren totalt fem veckor ihop innan de ska bestämma sig om de vill spendera resten av sina liv tillsammans. Gift vid första ögonkastet är mer än halvvägs in i experimentet och paren har nu kommit hem från sina smekmånader. 

Christoffer lämnade smekmånaden i Santorini några dagar före Rosanna som valde att stanna några dagar extra för att umgås med sina tjejkompisar som åkte dit för att möta upp paret. Nu är det däremot dags för Christoffer att åka till Rosannas lägenhet i Malmö och hon är fast besluten att sälja in staden i hopp om att han ska vilja flytta till henne. 

På väg in i lägenheten hittar Christoffer inte Rosannas namn på porttelefonen för han vet inte vad hon heter i efternamn. 

– Vad fan heter hon? Det är ju inte på S. Sandberg, Sandberg, Sjögren, Ström. Vad fan är det som är Rosanna, flinar Christoffer utanför porten. 

Christoffer och Rosanna börjar göra planer för framtiden. Foto: SVT
Christoffer och Rosanna börjar göra planer för framtiden. Foto: SVT

Flytta för kärleken

Upp kommer han till slut och det är en kär återförening av paret som ser ut att ha saknat varandra. Det verkar som att verkligheten börjar krypa sig allt närmare paret och tankarna går på hur relationen ska fungera även efter det att experimentets fem veckor har passerat. 

– Jag har alla mina fina och fantastiska vänner och min fantastiska familj i Göteborg. Det finns många anledningar till att jag inte ska flytta. Men allt det där logistiska spelar inte lika mycket roll när jag träffade Rosanna, säger Christoffer i programmet om en eventuell flytt till Malmö. 

Titta på "Gift vid första ögonkastet" på måndagar på SVT och SVT Play

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL