Gift vid första ögonkastet

Bodil och Hans lämnar Gift vid första ögonkastet 2022?

  • SVT Play
23 maj 2022 kl. 08:06

"Jag känner mig sviken"

I senaste avsnittet av SVT:s realityserie stöter ännu ett par på patrull. Nu ställer vi oss frågan, lämnar Bodil och Hans lämnar Gift vid första ögonkastet 2022?

Realityserien Gift vid första ögonkastet, där ofrivilliga singlar paras ihop för att ingå äktenskap, är inne på sin sista vecka. Under säsongens gång har de olika paren hunnit bekantat sig med varandra och stött på både motgångar och genombrott i sina relationer. 

Bodil och Hans lämnar Gift vid första ögonkastet 2022?

Ett av paren som fick en något disharmonisk start var Bodil, 41, och Hans, 45, i och med att Bodil drog sig ur programmet innan de hunnit träffas. Senare ändrade sig Bodil och paret har sedan dess arbetat för att komma ikapp de andra i sin relation. I det senaste avsnittet av programmet tog relationen en vändning när ett bråk mellan de båda bröt ut, och de båda började överväga att dra sig ur experimentet. Paret är inte det första som överväger att dra sig ur programmet, tidigare i säsongen gick också Märtha och Axel skilda vägar, något vi rapporterat om tidigare

Bodil och Hans i Gift vid första ögonkastet
Bodil och Hans i Gift vid första ögonkastet. Foto: SVT

"Jag är mindre olycklig när jag är singel än när jag är i ett förhållande"

Bråket mellan paret startade då Bodil, via en video, förklarade sina känslor inför förhållanden och hur de kan göra henne osäker, olycklig och få henne att känna sig ensam. Hennes förhoppning var att ge Hans en större förståelse inför henne som person, men istället möttes hon av oförstånd. 

I programmet säger Bodil bland annat: 

– Han har dömt mig som att jag är taskig och destruktiv och inte borde vara med i experimentet. 

Bodil menar också att hon, efter parets gräl, känner sig såpass anklagad av Hans att hon inte vet om det är värt att stanna i experimentet. Hans å andra sidan känner att han efter Bodils ord känner att det finns en enkel lösning på problemet - att de båda avbryter sin medverkan i Gift vid första ögonkastet

I slutet av programmet får paret chansen att tala ut tillsammans med en av de experter som vägleder deltagarna, och de lyckas trots meningsskiljaktigheterna att komma till någon form av försoning - men om de fullt ut lyckas lösa problemet får vi se först i nästa avsnitt, som också är det sista avsnittet för säsongen. 

"Gift vid första ögonkastet" 2022 sänds 20.00 på måndagar på SVT och går även att streama på SVT Play. 

Mer läsning: 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL