Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bäst i test säsong 7 (2023) – detta vet vi

Bäst i test säsong 7 (2023) – detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 april 2022

Blir det en ny säsong av svenskarnas favorit Bäst i test?

Den sjätte säsongen av "Bäst i test" är avslutad och vi har redan fått veta hur framtiden ser ut för underhållningsprogrammet.

"Bäst i test" är SVT:s hyllade, älskade och prisade humorprogram som leds av Babben Larsson, med David Sundin som sin ständiga sidekick. Programmet har sänts på SVT sedan 2017 och har blivit ett av de populäraste underhållningsprogrammen i Sverige.

Bäst i test går ut på att en grupp kända profiler får kluriga små uppdrag som de måste lösa. I varje säsong är det fyra fasta kändisar som medverkar i samtliga avsnitt, plus en unik profil som gästar programmet varje vecka. I slutändan koras en slutgiltig vinnare – någon av de fasta deltagarna, eller gästerna.

Under den senaste säsongen bestod de fasta deltagarna av Marcus Berggren, Sussie Eriksson, Sofia Dalén och Anis Don Demina. Segrarna i säsongen blev i slutändan gästerna, med en ynka poäng mer än Sofia och endast två poäng mer än Anis.

Totalt har det hunnit bli sex säsonger av Bäst i test. Kan vi vänta oss även en sjunde?

När kommer Bäst i test 2023?

I samband med säsongsfinalen av den senaste upplagan av Bäst i test fick vi också veta hur det ser ut med programmets framtid. Och vi har goda nyheter för alla som uppskattar det Kristallenvinnande programmet. Mot slutet av den senaste säsongsfinalen avslöjade David Sundin att Bäst i test kommer att återvända med en säsong 7. Det är alltså bekräftat att vi får fler avsnitt av favoritprogrammet.

Säsong 7 av Bäst i test har ännu inte fått ett officiellt premiärdatum, men baserat på de tidigare säsongernas premiärdatum kan vi komma med en kvalificerad gissning om när det blir. Sedan premiären 2017 har en ny säsong kommit ut per år, vilket gör att vi kan räkna med att Bäst i test säsong 7 blir av 2023. Dessutom har samtliga av dessa säsonger haft premiär i början av mars eller slutet av februari. Fortsätter det på samma sätt kan vi med andra ord räkna med att även den sjunde säsongen kommer i februari/mars 2023.

Uppdatering: Bäst i test 2023 har premiär den 24 februari på SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL