Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bäst i test 2022 – Premiärdatum, gäster och nya panelen!

Bäst i test 2022 – Premiärdatum, gäster och nya panelen!

  • SVT Play
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 februari 2022

Det är dags att välkomna årets gäster

Snart är tittarsuccén "Bäst i test" tillbaka! Men vilka ingår egentligen i den nya panelen? Filmtopp samlar allt vi vet om Bäst i test 2022.

Äntligen är det dags för älskade Bäst i test att återvända till TV-rutan. Denna gången ser vi en ny panel och ett nytt inslag i programmet.

Nya panelen i Bäst i test 2022

Den nya panelen består av artisten och programledaren Anis Don Demina, komikern Marcus Berggren, skådespelaren Sussie Eriksson och programledaren och komikern Sofia Dalén.

I premiärprogrammet försöker Anis Don Demina prata isländska, Sussi Eriksson hittar en okänd tvilling och Erik ”Jerka” Johansson delar med sig av en mörk hemlighet. Dessutom står Marcus Berggren för den största vändningen i Bäst i tests historia!

Artikel på Filmtopp

Gästerna utmanar panelen

I varje avsnitt kommer dessutom en gäst in och utmanar panelen. I år deltar Danny Saucedo, Vanna Rosenberg, Lotta Engberg, Tareq Taylor, Erik ”Jerka” Johansson, Annika Lantz, Fredde Granberg, Petrina Solange och dessutom återvänder Johanna Nordström till programmet för att försöka ta revansch.

Som alltid leds programmet av Babben Larsson och hennes assistent David Sundin.

– Jag slutar aldrig att förundras över hur kul det kan vara att titta på någon som försöker kasta en banan utan att använda händerna. Man tänker att efter sex säsonger så ska folk bli bra på det här, men det blir de inte. Vi har en riktig kanonsäsong framför oss, säger David Sundin.

Då har Bäst i test 2022 premiär

Sjätte säsongen av Bäst i test har premiär fredag 4 mars i SVT Play och SVT1. Programmet har vunnit flertalet Kristallen för bland annat Årets program och Årets underhållningsprogram.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL