Nu på bio

Det senaste på biofronten!

TV-svepet – veckans hetast premiär i tablån

TV-svepet – veckans hetaste premiärer i tablån

Filmtopp
Filmtopp | Lista
21 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
21 september 2021

De hetaste nya programmen på TV.

TV-svepet är din guide till de hetaste premiärerna på våra svenska streamingtjänster och TV-kanaler. Sluta grubbla över vad du ska titta på härnäst – svaret finns här!

LÄS OCKSÅ:

Hela Sverige bakar – premiär 22 september

Hela Sverige bakar
Foto: TV4.

Den 10:e säsongen av omtyckta Hela Sverige bakar har premiär den här veckan. Hela Sverige bakar är det perfekta programmet för gottegrisar där ute som även trivs i köket. I programmets avsnitt får vi följa deltagare som tävlar mot varandra i bakandets ädla konst. De utsätts för den ena utmaning efter den andra, som testar deltagarnas kunskaper i allt från tekniska moment till deras smaklökar och förmåga att presentera sina verk på ett tilltalande sätt.

I juryn hittar vi bland andra Tina Nordström. Den nya säsongen har premiär den 22 september.

Sänds på: TV4 / TV4 Play

Svenska nyheter – premiär 24 september

Svenska nyheter
Foto: SVT.

En ny säsong av den populära nyhetsprogrammet, Svenska nyheter, står för dörren. Den som sett programmet är väl medveten om att nyheterna i det här fallet inte presenteras utan en stor skopa humor. Aktuella händelser och politik förpackas omgärdade av skämt och presenteras till oss av Kristoffer Ahonen Appelquist.

Den nya säsongen av Svenska nyheter har premiär den 24 september.

Sänds på: SVT1 / SVT Play.

Anders och våldet

Anders och våldet
Foto: TV4.

Den välkända programledaren Anders Öfvergård sparkades nyligen av TV4 efter att han betett sig rejält olämpligt på en personalfest. Detta hindrar dock inte kanalen från att fortsätta sända hans program. Nu, bara dagar efter att TV4 och Öfvergård avslutat samarbetet, har nämligen Anders och våldet haft premiär.

Anders och våldet beskrivs av TV4 som ett program där Öfvergård "tar temperaturen" på ett Sverige där våldet blir grövre, gärningsmännen yngre och vardagen råare. Öfvergård träffar allt från förövare och offer till politiker och poliser.

Programmet finns sedan den 21 september på TV4 Play.

Sänds på: TV4 / TV4 Play

En kropp till salu

En kropp till salu
Foto: SVT.

"En kropp till salu" är en ny dokumentärserie som riktar strålkastaren mot handeln med kvinnors kroppar – någonting som har ökat explosionsartat. I dokumentärserien får vi träffa tre kvinnor som sålt sex. De vittnar bland annat om hur såren finns kvar, även i de fall där köpare straffats med fällande domar.

Det första avsnittet finns att på på SVT Play sedan den 21 september.

Sänds på: SVT1 / SVT Play

The Real Housewives of Atlanta

The Real Housewives of Atlanta
Foto: Viafree.

Det finns gott om realityserier med fokus på hemmafruar. Den här gången vänder vi blickarna till den amerikanska södern, och närmare bestämt Atlanta, för att följa hemmafruarna där. Den 12:e säsongen av The Real Housewives of Atalanta började nyligen sändas på Viafree, och är det din typ av tv-program så utlovar säsongen mängder av intriger i kombination med hetsiga karriärer och familjeliv.

Sänds på: Viafree

Deadliest Kids

Deadliest Kids
Foto: Discovery+

"Deadliest Kids" är en originalproduktion från Discovery+. Denna mörka dokumentärserie fokuserar, som titeln antyder, på mördare av det yngre slaget. Avsnitten i serien kretsar alla kring olika mord som begåtts av barnmördare och stor vikt läggs vid psykologin bakom vad som kan få ett barn att begå ett sådant fruktansvärt brott.

Fyra avsnitt av Deadliest Kids finns på discovery+ sedan den 15 september.

Sänds på: Discovery+