Masked Singer Sverige 2022 - Här är maskerna som tävlar!

TV-svepet – veckans hetaste premiärer i tablån

Filmtopp
24 mars 2022 kl. 14:03

De hetaste nya programmen på TV

TV-svepet är din guide till de hetaste premiärerna på våra svenska streamingtjänster och TV-kanaler. Sluta grubbla över vad du ska titta på härnäst – svaret finns här!

LÄS OCKSÅ:

Hemma hos inredningsarkitekten och Hemma hos arkitekten – 23 mars

Hemma hos inredningsarkitekten
Foto: SVT.

Är du nyfiken på hur det ser ut hemma hos professionella svenska inredningsarkitekter? Då är det bara att bänka sig framför Hemma hos inredningsarkitekten. I programmet besöker vi sex olika inredare för att utforska deras unika hem. Personerna som välkomnar tittarna in är Beata Heuman, Jonas Bohlin, Shideh Saygan, Lucas Morten, Carouschka Streijffert och Martin Brudnizki.

Samma dag som Hemma hos inredningsarkitekten rullar igång blir också två säsonger av Hemma hos arkitekten tillgängliga på SVT Play. I dessa kan du besöka arkitektprofiler som Gert Wingårdh, Martina Eriksson, Anna Chavepayre, Maria Axelsson och Hans Murman m.fl.

Sänds på: SVT1/SVT Play (Hemma hos inredningsarkitekten). SVT Play (Hemma hos arkitekten).

One Perfect Shot – 24 mars

One Perfect Shot är Twitter-kontot som riktar strålkastaren mot några av filmhistoriens mest ikoniska ögonblick. På kontots feed hittar du nästan dagligen slående vackra bilder från både våra välkända favoritfilmer och undangömda pärlor.

I veckan har en dokumentärserie som är baserad på Twitter-kontot premiär. De sex avsnitten är producerade av Ava DuVernay, som också är berättarrösten i serien, och i varje avsnitt kommer kända regissören att ge oss berättelsen bakom några av de mest välkända ögonblicken i deras filmer.

One Perfect Shot är ett måste för alla filmälskare.

Sänds på: HBO Max.

Masked Singer Sverige – 25 mars

Masked Singer Sverige 2022 - Här är maskerna som tävlar!
Foto: TV4.

Storsuccén Masked Singer Sverige är tillbaka med en ny säsong! Programmet och går ut på att kändisar uppträder med sång, gömda bakom unika och galna "masker". Baserad på deras framträdanden och ledtrådar kommer svenska folket, med panelens hjälp, att kunna gissa vilka profiler som gömmer sig bakom maskerna. 

David Hellenius är programledare, panelen består av Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai och maskerna vi har att se fram emot denna gången är: Sagoträdet, Lokatten, Karusellen, Mjukglassen, Fru Kanin, Trollkarlen, Nallen, Sjöjungfrun, Astronauten, Cyberninjan, Riddaren och Spelmannen.

Sänds på: TV4/TV4 Play.

Veckans ord med Kristian Luuk – 25 mars

Veckans ord med Kristian Luuk
Foto: SVT.

Denna veckan är Kristian Luuk tillbaka med sin talkshow Veckans ord med Kristian Luuk. Som namnet antyder är det ordens värld som utforskas. Varje vecka, sex veckor i följd gör Luuk en djupdykning i ett utvalt ord. Det låter inte nödvändigtvis alltför underhållande på ytan, men orden är utvalda med omsorg och de oväntade vinklarna som döljer sig bakom dem är många. I programmet får vi helt enkelt veta allt vi inte visste om våra ord och allt vi inte visste att vi ville veta.

Sänds på: SVT1/SVT Play.

Oscarsgalan 2022 – 27 mars

Oscarsgalan 2022 teaser art
Bild: Grant Sewell/A.M.P.A.S.

Det är snart dags för årets mest prestigefyllda och omtalade galan inom filmvärlden. Söndagen den 27 mars och natten till den 28 mars kommer Oscarsgalan 2022 att gå av stapeln. Då kommer filmer som Dune, King Richard, The Power of the Dog och West Side Story att göra upp i kategorin för bästa film, och skådespelare som Olivia Colman, Nicole Kidman, Will Smith och Javier Bardem i kategorierna för bästa skådespelare.

Efter många om och men är det TV4 som har snappat upp rättigheterna till galan.

Sänds på: TV4.

NÄSTA ARTIKEL