Nu på bio

Det senaste på biofronten!

TV-svepet – veckans hetaste premiärer i tablån

TV-svepet – veckans hetaste premiärer i tablån

Filmtopp
Filmtopp | Lista
25 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Lista
25 januari 2022

De hetaste nya programmen på TV

TV-svepet är din guide till de hetaste premiärerna på våra svenska streamingtjänster och TV-kanaler. Sluta grubbla över vad du ska titta på härnäst – svaret finns här!

LÄS OCKSÅ:

Real Time with Bill Maher säsong 20 – 24 januari

Real Time with Bill Maher
Foto: HBO Max.

En av HBO:s främsta långkörare är tillbaka när Bill Maher återigen ställer sig framför kameran för att diskutera aktuella – och inte sällan kontroversiella – debattämnen. Tillsammans med gäster i programmet synar han också kända profiler, från näringslivet till Hollywood, i sömmarna. 

Real Time with Bill Maher sänds ursprungligen live, men i Sverige kan vi streama avsnitten i efterhand på HBO Max.

Sänds på: HBO Max

Älskar, älskar inte säsong 2 – 26 januari

Älskar, älskar inte
Foto: Discovery+

Populära Älskar, älskar inte är tillbaka på Discovery+ med en ny säsong denna veckan. I programmet får vi följa svenskar som har hittat kärleken i partners från utlandet och nu är de på väg att flytta till Sverige. Den stora frågan är om deras förhållanden kommer att överleva förändringen.

Älskar, älskar inte var en av vinnarna på Kristallen 2021.

Sänds på: Discovery+

Jag är Georgina – 27 januari

Jag är Georgina
Foto: Netflix.

Georgina Rodríguez är influencer, modell, affärskvinna, dansare, mamma – och så är hon Cristiano Ronaldos partner. Nu får profilen en egen realityserie på Netflix där vi kommer att få följa med henne bakom kulisserna och ta del av hennes perspektiv på de stora rubrikerna som tenderar att omgärda henne och hennes partner. 

Sänds på: Netflix

Svenska nyheter säsong 9 – 28 januari

Svenska nyheter
Foto: SVT.

Satirprogrammet Svenska nyheter med Kristoffer Ahonen Appelquist är tillbaka med en ny säsong på fredag. I programmet bryter Appelquist ner veckans nyheter och skämtar friskt om dem – oavsett om de handlar om triviala saker eller politik och andra seriösa ämnen.

Sänds på: SVT1/SVT Play