Atle Johansens pik till Sven-Erik i Hotell Romantik 2024: ”Fungerar kuken?”

Atle Johansens pik till Sven-Erik i Hotell Romantik 2024: ”Fungerar kuken?”

  • SVT Play
Sofie Landgren
10 mars 2024 kl. 17:03

Refererar till okänd undersökning

En av årets 24 singlar som tog sig modet till att åka till Portugal för att hitta kärleken i "Hotell Romantik" är norskfödde Atle Johansen, 66. I veckans avsnitt förklarar han för deltagarna vad en kvinna faktiskt vill ha, om man, enligt honom själv, ser till en undersökning.

Atle i Hotell Romantik 2024
Foto: SVT.

Atle fortsätter att ge pikar till Sven-Erik

I veckans avsnitt av Hotell Romantik i SVT tar norskfödde Atle Johansen tillfället i akt och berättar för några av de andra manliga deltagarna vad det är en kvinna egentligen vill ha under ett avslappnat poolhäng. Atle har tidigare reagerat på Sven-Eriks uttalanden om hur vältränad han är och att fler borde ta efter, han tycker att Sven-Erik är för plump med saker han tycker och tänker och anser att han borde sluta med det. Nu kommer hans nästa pik till Sven-Erik samtidigt som han refererar till en okänd undersökning, han menar på att utseende inte har någon relevans och att kvinnor vill ha män med pondus, men framförallt en fungerande penis.

Atle Johansens pik till Sven-Erik i Hotell Romantik 2024: "Fungerar kuken?"
Caption

 

"Man kommer ingenstans i världen om man är vältränad"

– Kvinnor älskar män med lite pondus, säger han samtidigt som han tar sig på magen.

– Undersökningen visar att i den åldern vi är så kommer man ingenstans i världen om man är vältränad, det är inte det det handlar om. Det handlar om en sak, fungerar kuken?  Det är nummer ett. Och är du kärleksfull, är du intim, visar du mycket känslor, kan du pussas, kramas och vara kärleksfull? Det är det kvinnor vill ha i vår ålder. Det är inte en sån där mås som bara "jaaa jag vill ha sexpack", fortsätter Atle.

Är du sugen på att söka till nästa säsong av SVT:s "Hotell Romantik" så tycker vi att du ska tillfället i akt och skicka in din ansökan här!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL