Sven-Erik Sjögren, 71, söker kärlek i TV: ”Jag är en bättre älskare nu”

Sven-Erik Sjögren, 71, söker kärlek i TV: ”Jag är en bättre älskare nu”

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 31 mars 2024 kl. 19:03 | Publicerad 18 februari 2024 kl. 12:02

Medverkar i nya säsongen av "Hotell romantik"

En av årets deltagare som har checkat in i det genuina slottet, även kallat "Hotell Romantik", i Portugal för att hitta kärleken med hjälp av SVT är ingen mindre än Sven-Erik Sjögren. Här kan du lära känna Sven-Erik mer!

I dag, den 18 februari, är det premiär för dejtingprogrammet Hotell Romantik 2024 i SVT och 24 nya singlar känner sig nu redo för att försöka hitta den rätta på det genuina slottet i Portugal, som en bonus är alla sökande singlar över 65 år. En av årets dejtingsugna är Sven-Erik Sjögren, 71, från Göteborg. Frågan är bara om någon av kvinnorna faller honom i smaken?

Sven-Erik Sjögren, 71, söker kärlek i TV: ”Jag är en bättre älskare nu”
Sven-Erik Sjögren. Foto: Janne Danielsson /SVT.

Det här är Sven-Erik i "Hotell Romantik" 2024 (säsong 2)

Sven-Erik är bosatt i Hisings Backa strax utanför Göteborg. Han arbetar som resande säljare och beskriver sig själv som en fräck man som är bra i sängen. Han är dessutom kräsen med hur han vill ha sina kvinnor.

– Det är klart om jag är 1,85 cm lång, och jag är slank och jävligt fräck och välklädd, då är det väl klart att jag vill ha en slank, tämligen lång kvinna vid min sida som också är välklädd. Så är det bara, det vill jag ha. Jag har inte ens kulmage ju. Det är klart att en kvinna får ett otroligt fräckt liv ihop med mig. Jag är nog en bättre älskare nu, det tror jag definitivt att jag är. Jag kan fortfarande prestera, det är inga konstigheter, säger Sven-Erik på bred göteborgska i ett klipp inför sin medverkan i programmet.

Missa absolut inte Sven-Eriks jakt på kärlek i årets upplaga av "Hotell Romantik" med start den 18 februari i SVT1 och på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL