Sven-Erik jämför utseende i Hotell Romantik: ”De är inte i lika fin form”

Sven-Erik jämför utseende i Hotell Romantik: ”De är inte i lika fin form”

  • SVT Play
Sofie Landgren
25 februari 2024 kl. 20:02

Livrädd för att få kulmage

I veckans avsnitt av "Hotell Romantik" på SVT tar Erik Ekstrand med sig herrarna till byns enda barberare. Väl inne i salongen tas samtalsämnet om utseende och fysik upp.

Sven-Erik Sjögren hotell Romantik
Sven-Erik Sjögren. Foto: SVT.

Sven-Erik Sjögren tror att de manliga deltagarna är avundsjuka

I säsongens andra avsnitt av det omåttligt populära dejting-programmet Hotell RomantikSVT får tjejerna chans att speed-dejta männens anhöriga samtidigt som killarna besöker en barberare. Väl inne i salongen kommer frågan upp om killarna funderat på vad de ska ha på sig till dagens dejter med tjejerna och de flesta enas i något romantiskt och kavaj, ett litet "life hack" till att kunna dölja magen något.

Sven-Erik tänker gå en annan väg med ett par enkla snygga byxor, en skjorta och framförallt ett par snygga skor.

– Jag tänker väldigt mycket på mitt utseende, kalla det fåfänga men det gör jag ju. Det är klart att jag vill hålla mig slank och fin hela livet. Jag är livrädd för att få en kulmage, det är lite fräckare att ha ett six-pack när man är 72, det ska jag tala om för dig, säger Sven-Erik till gruppen.

"De är inte i lika fin fysisk form"

– De är inte i lika fin fysisk form som mig och det tror jag att de är lite avundsjuka på. Jag är ju väldigt noga med det att hålla stilen och formen. Klär mig välklätt och jag hoppar aldrig över ett gympass. När de säger att de har ont i ryggen eller lite kulmage, eller övervikt så har jag ju inget sånt. Och det kan ju folk reta sig på lite, säger Sven-Erik till produktionen.

Atle i Hotell Romantik
Atle Johansen. Foto: SVT.

"Han är för klumpig, han är för plump"

De andra deltagarna håller inte riktigt med utan tror att det är personligheten och vad som finns i huvudet är nyckeln i deras ålder. Norrmannen Atle Johansen, 66, bosatt i Borås, understryker att han tycker att han och de andra killarna är otroligt vackra som de är och tycker att Sven-Erik borde passa sig lite med vad han säger.

– Sven-Erik har många goda sidor, men han har en sida som jag tycker att han borde jobba på, och det är att han är för klumpig, han är för plump med saker han tycker och tänker, uttrycker och säger. Han ska vara lite försiktig och lite eftertänksam, när man uttrycker att man har sexpack eller om du är den mest vältränade 72-åringen utan att han har någon aning om att vi har en här som har svart bälte i karate men väger 100 kilo, säger Atle till produktionen.

Missa inte årets säsong av "Hotell Romantik" i SVT och på SVT Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL