Sven-Erik Sjögren öppnar upp sig om depressionen: ”Var riktigt illa ute"

72-årige Sven-Eriks nakenbad i Hotell Romantik skakar deltagarna: “Man skäms“

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 31 mars 2024 kl. 19:03 | Publicerad 24 mars 2024 kl. 15:03

"Det blir osmakligt, det blir dålig stämning"

Sven-Erik Sjögren, en av årets mest omtalade deltagare i "Hotell Romantik" 2024 i SVT, väljer att åter igen chocka de andra under säsongens femte avsnitt.

72-årige Sven-Eriks nakenbad i Hotell Romantik skakar deltagarna: “Man skäms“
Sven-Erik Sjögren. Foto: SVT.

"Det blir osmakligt, det blir dålig stämning"

Veckans avsnitt av Hotell Romantik i SVT bjuder på en Burning Man-fest på stranden. Burning Man är egentligen ett veckolångt årligt evenemang i Black Rock Desert i Pershing County i norra Nevada, USA där alla besökare i regel brukar klä sig i sina mest coola och uppfinningsrika kläder, kort och gott är det ett festligt och färgglatt musik-arrangemang. Även i Hotell romantik så tar deltagarna uppgiften om att klä sig nytänkande och färgglatt på allvar, något som blir en riktig stämningshöjare för kvällen.

"Man skäms"

Det dröjer dock inte länge innan årets mest omtalade deltagare Sven-Erik, 71, väljer att slita av sig kläderna för att avnjuta ett nakenbad i skymningen. Ett val de andra deltagarna gärna hade sluppit bevittna.

– Att klä av sig naken, och visa upp sig naken mitt framför damerna, och även för herrarna, så som man så skäms man ju lite grann inför damerna när någon gör på det sättet. Det blir osmakligt helt enkelt, det blir dålig stämning, säger Lars till produktionen.

– Hur kan man bete sig känner jag bara, för vi var många som tyckte att det var lite jobbigt, säger en av de andra deltagarna

– Synd bara att han är såhär att han vill klä av sig naken och visa sig, det är synd. Han kan ju inte visa sig halvnaken jämt, säger Kerstin.

72-årige Sven-Eriks nakenbad i Hotell Romantik skakar deltagarna: “Man skäms“
Foto: SVT.

Sven-Erik förklarar

Att de andra deltagarna inte uppskattar hur lätt det är för Sven-Erik att ta av sig kläderna framför dem är ingen nyhet, det försökte de framföra redan vid säsongens första avsnitt då han tog fram sitt partytrick man-kinin. Såhär förklarar han veckans händelse:

– Om man har stämning och druckit ett glas vin och man åker och ska ha en trevlig kväll, och en utav grabbarna eller en utav tjejerna slänger av sig kläderna och springer rakt ut i atlanten och tjoar och tar upp händerna, liksom livet är ju underbart. Nej det har jag ingen förståelse över huvud taget att någon kan stöta sig på det, nej det har jag faktiskt inte, säger Sven-Erik till produktionen.

Missa inte "Hotell Romantik" 2024 i SVT och på SVT Play, söndagar 21.00.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL