Här chockar Sven-Erik, 71, gruppen i Hotell Romantik – Iklädd en ”man-kini”

Här chockar Sven-Erik, 71, gruppen i Hotell Romantik – Iklädd en ”man-kini”

  • SVT Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 20:02 | Publicerad 18 februari 2024 kl. 20:02

"Förstod inte riktigt vad han var ute efter"

Det har blivit dags för premiären av "Hotell Romantik" 2024 i SVT och deltagaren som minst sagt sticker ut mest under säsongspremiären är ingen mindre än Sven-Erik, 71, och hans val av klädsel till kvällens första mingel.

Sven-Erik i Hotell Romantik 2024
Sven-Erik. Foto: SVT.

Här chockar Sven-Erik, 71, guppen i Hotell Romantik

Det har blivit dags för den efterlängtade premiären av dejting-realityserien Hotell Romantik på SVT och SVT Play. 24 nya singlar letar nu efter den rätta på ett slott i Portugal där alla sökande är över 65. På schemat står både äventyrliga och närgångna aktiviteter och varje kväll avslutas med middag och dans. Men innan det ska kvällens par utses som får en övernattning i en romantisk stuga vid havet. När veckan är slut får vi veta om de hittat kärleken och stannar kvar på slottet, eller om de väljer att åka hem ensamma.

En av årets deltagare som har checkat in i det genuina slottet i Portugal för att hitta kärleken med hjälp av SVT är ingen mindre än Sven-Erik Sjögren, 71, bosatt i Hisings Backa strax utanför Göteborg. Under säsongens första avsnitt gör han de andra deltagarna generade när han tar till sitt gamla party-trick "man-kinin".

Deltagarna samlas uppklädda vid poolen för att avnjuta en gemensam middag tillsammans. De andra har gått efter vad som liknar dresscoden för ett Hawaii-tema, men Sven-Erik, ja han har en helt annan taktik, han kliver istället in iklädd en mankini.

– Vill han chocka oss, vad vill han göra? Alltså, ska han se ut såhär eller är det en ploj-grej som han går och klär på sig eller vad, jag förstod inte riktigt vad han var ute efter. Jag tyckte det var genant, säger Diana, 65, till produktionen.

Ett party-trick som annars brukar gå hem

– För att det ska bli lite roligt och lite fart på det hela så tar jag på mig en "Borat-dräkt" som exempel, en "man-kini" som man kallar den för. Det är inte första gången jag har på mig den, alltså på studentskivor och lite andra sammanträffanden så vill dom gärna att Sven-Erik går in också kommer han ut i "man-kinin" och sen hoppar han i bubbelpoolen. Jag tycker det är jättefräckt, säger Sven-Erik till produktionen.

Vi på Filmtopp tycker att Sven-Erik är en frisk fläkt som verkligen bjuder på sig själv och gör allt för att försöka bidra till en god stämning i gruppen. Vi hoppas innerligt att han träffar någon som förstår sig på hans typ av humor och älskar honom för just den han är. 

Missa inte premiären av "Hotell Romantik" 2024 den 18 februari i SVT.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL