Stor premiärvecka på TV4 – alla nyheter

Stor premiärvecka på TV4 – alla nyheter

Filmtopp
08 januari 2023 kl. 18:01

Fortsätter januari med pompa och ståt

Under årets andra vecka slår TV4 på den stora trumman. Men de smygstartar redan i dag med tittarfavoriten "Farmen", som återvänder med sin sextonde säsong.

Bara några dagar in i den nya året passar TV4 på att trycka plattan i mattan. Under den kommande veckan, inklusive dagens smygstart, blir det allt från nya realityserier och kära återseenden till en beryktad intervju med prins Harry.

Snart premiär för Farmen 2023 – allt vi vet
Årets deltagare i "Farmen". Foto: TV4

Farmen (säsong 16)

Publikfavoriten är tillbaka! Under en idyllisk sommardag flyttar tolv deltagare in på gården Norra Brandstorp i Vaggeryds kommun, i Småland. Årets programledare är likt de senaste tre säsongerna ingen mindre än Anna Brolin, och vid hennes sida finner vi återigen Hans Wincent som deltagarnas mentor och vägledare under programmets gång. Så tyckte Filmtopp om första avsnittet!

Premiär: I dag, söndag

Headhunters
Axel Bøyum i "Headhunters". Foto: TV4 / C More

Headhunters (säsong 1)

Inspirerad av Jo Nesbøs roman är det dags för Headhunters att sändas på TV4 och TV4 Play. Serien, som tidigare har visats på C More, är en sorts prequel till Nesbøs historia och handlar om Roger Brown (Axel Bøyum). Han behöver pengar snabbt och genom att göra det han är bäst på, att ljuga, så lyckas han lura till sig ett jobb som headhunter. Men som så ofta så leder alla lögner till konsekvenser. För Browns del kommer de i formen av en brittisk mördare som är ute efter honom. Av Filmtopp belönades serien med högt betyg!

Premiär: Måndag, 9 januari

Prins Harry Intervjun
Prins Harry intervjuas av Tom Brandby. Foto: ITV News.

Prins Harry: Intervjun

Den beryktade intervjun med prins Harry behandlar en rad ämnen. Bland annat kommer han att avslöja om tidigare okända detaljer kring den tragiska olyckan som orsakade hans mor, prinsessan Dianas, död. Han kommer också att berätta i detalj om livet i, och sedermera utanför, det brittiska kungahuset och relationen till brodern kronprins William och den spricka som uppstått mellan dem.

Intervjun kommer finnas att se på TV4 play redan på måndagen den 9 januari, en dag innan prins Harry släpper sin biografi Space. TV4 sänder också intervjun en vecka senare, den 16 januari klockan 20:00.

Premiär: Måndag, 9 januari

Mandelmanns gård tillbaka med ny säsong
"Mandelmanns gård". Foto: TV4

Mandelmanns gård (säsong 7)

På tisdag är det dags att återvända till Svenskarnas favoritgård. Nu har det gått ett år sedan vi följde Gustav och Maries arbete på den kravmärkta gården Djupadal i Rörums socken i Skåne. Vi förväntar oss hög mysfaktor, en och annan utmaning och massor av härliga tips och tricks! Vem minns inte Gustavs, smått legendariska, hemmagjorda ostbågar liksom?

Premiär: Tisdag, 10 januari

Renées brygga 2023 – alla gäster
Renée Nyberg är tillbaka med nya avsnitt. Foto: TV4

Renées brygga (säsong 9)

Detta är programmet där Renée Nyberg bjuder in välkända gäster till en härlig, sommaridyllisk miljö för att djupdyka in i öppna konversationer, en och annan aktivitet och, givetvis, en hel del god mat. Nu får vi se vad hon hittade på i somras, men det utlovas "intressanta och roliga samtal":

– Det blev en fantastisk sommar med mycket sol och härliga gäster som bjuder på sig själva. I år har vi flera konstellationer med gäster från olika generationer och jag tycker särskilt mycket om när de möts på bryggan. Det blir både intressanta och roliga samtal och jag ser fram emot att välkomna tittarna till värmen, säger Renée Nyberg till TV4.

Premiär: Onsdag, 11 januari

Marko & Irma (säsong 1)

Vi följer artisten Markoolio och hans mamma Irma i deras vardag. När det visar sig att Irmas stuga på Ingarö i Stockholms skärgård, (som Marko köpt åt henne för att hon skulle bli fri från alkoholen) är mögelskadat, så beslutar de sig för att bygga ett nytt. Det blir en husbyggarresa kantad av deras finska heta temperament, men också mycket skratt, upptåg och oväntade möten på bygget.

Premiär: Torsdag, 12 januari

Det ska bli spännande att se hur TV4 ska toppa den här premiärveckan framöver, men vi ser givetvis fram emot det.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL