Här är de 5 profilerna i Svenska Powerkvinnor

Viaplay – topp 5 realityserier

  • Viaplay
Sofie Landgren
27 december 2022 kl. 14:00

De mest sedda realityserierna 2022

Nu börjar året nalkas mot sitt slut och vi kan sammanställa de realityserier som har varit mest populära hos Viaplay 2022. Här är favoriterna från det gångna året.

Topp 5 realityserier från Viaplay 2022

Lyxfällan 2022 – Premiär för säsong 31
Magnus Hedberg & Magdalena Kowalczyk. Foto: Viaplay.

Lyxfällan

Som nummer ett på listan har vi Lyxfällan. I hela 32 säsonger har modiga familjer och privatpersoner fått hjälp med att reda ut sina ekonomiska bekymmer. Lyxfällans team hittar lösningar som kräver både små och stora uppoffringar.

Första teasern för Viaplays The Journey
Izabella Scorupco, Kristina Petrushina, Peter Stormare, Roy Fares, Therese Alshammar, Alfred Svensson. Foto: Viaplay.

The Journey - 15 dagar i Nepal

Som nummer två på listan hamnar äventyret The Journey - 15 dagar i Nepal. I det här populära underhållningsprogrammet har vi fått följa sex folkkära svenskar som gett sig ut på sitt livs äventyr genom det mytomspunna Nepal. Från den subtropiska djungeln till Himalayas bergstoppar, där vi på vägen får ta del av deltagarnas inre och yttre resa.

Nya Paradise 2022 – alla deltagare
Deltagare, Paradise 2022. Foto: Viaplay.

Paradise

Nummer tre på listan har vi programmet som har delat upp svenska folket i två läger, nämligen Paradise. Vissa tycker att programmet har blivit för torrt och tråkigt, medans andra älskar att ändringarna från Paradise Hotel har gjort programmet mer inkluderande till en varierad skara deltagare. I första säsongen Paradise ser vi när programledare Tone Sekelius bjuder in till ett nytt hus, och ett nytt Paradise med helt nya spelregler som kommer att förändra allt. Vem kan man verkligen lita på när allt står på spel?

Svenska powerkvinnor säsong 2 – premiär i dag
Laila Bagge Wahlgren, Mouna Esmaeilzadeh, Camilla Läckberg, Kristina Petrushina, Antonia Mandir. Foto: Viaplay.

Svenska Powerkvinnor

Den fjärde serien på listan är även den ett omdebatterat program. Vissa anser att det är fel att göra en serie om kvinnor som tjänar stora summor pengar och kalla det för "powerkvinnor", att det blir en skev syn när inte kvinnor med lite mer "vanliga jobb" som tillexempel sjuksköterskor, är med och kan kategoriseras som en powerkvinna. Andra tycker att det är toppen att hylla kvinnor som har lyckats på det här sättet. Svenska Powerkvinnor har än så länge två säsonger och du ser dom på Viaplay.

Svenska_Truckers_Viaplay
Caption

Svenska Truckers

Sist men absolut inte minst, har vi programmet som 2020 belönades med TV-priset Kristallen för Bästa reality-serie, Svenska Truckers. Här får vi följa yrkesförarna som jobbar dygnet runt med att leverera alla olika typer av gods genom landet – och att utföra viktiga samhällsinsatser som håller Sverige i rullning, från norr till söder. Du hittar hela sex säsonger hos Viaplay i dagsläget.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL