Steve Martin lägger karriären på hyllan

Steve Martin lägger karriären på hyllan

Emil Oscar Rasmussen
11 augusti 2022 kl. 12:08

Drar sig tillbaka efter succén.

De senaste åren har Steve Martins skådespelarkarriär tagit ny fart, men trots den senaste tidens succé förbereder sig komikern för att dra sig tillbaka från skådespelaryrket.

Den legendariske komikern och skådespelaren Steve Martin, 77 år gammal om bara några dagar, har varit aktiv i Hollywood i över ett halvt sekel. Just nu är Martin aktuell med serien Only Murders in the Building, som finns att streama på Disney+. I myskriminalaren spelar Steve Martin mot Martin Short och Selena Gomez, i en serie där trions karaktärer driver en podcast och försöker lösa mordmysterium i byggnaden där de bor.

Succéserien har blåst nytt liv i Steve Martins skådespelarkarriär, men trots det ser han slutet på karriären. I en intervju med The Hollywood Reporter avslöjar Martin att Only Murders in the Building kan bli hans sista skådespelarroll.

– När den här tv-serien är klar kommer jag inte att leta efter några andra. Jag kommer inte leta efter andra filmer. Jag vill inte göra cameos. Det här är, konstigt nog, allt, säger Martin.

Steve Martin i Only Murders in the Building
Selena Gomez, Martin Short och Steve Martin i Only Murders in the Building. Foto: Disney+

Även om Steve Martin inte har några planer på att fortsätta som skådespelare när Only Murders in the Building avrundas, så kommer vi lyckligtvis få njuta av hans närvaro ett tag till. Kriminalkomedin, som är skapad av Martin själv tillsammans med John Hoffman, närmar sig just nu upplösningen för sin andra säsong, men den har redan förnyats med en tredje. Fortsätter succén kan vi förhoppningsvis se fram emot ännu fler säsonger efter det.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL