EXKLUSIVT: Johan Falk-skaparen planerar fler filmer – efter böckerna

Sommarens stora deckarquiz – löser du dessa frågor?

Eric Diedrichs
14 juli 2024 kl. 10:45

Är du en sann deckarfantast?

Under sommarledigheten kommer många svepa deckare, men vad vet du egentligen om favoriterna? Testa dig själv i vårt deckarquiz!

Sommaren rullar på och med den fortsätter det att vara obligatoriskt med deckarläsning – och streaming. För många av oss infinner sig semesterkänslan först på riktigt när vi avslappnat kan sjunka ner i soffan en sommarkväll för att ta oss an favoritserien, utan att behöva tänka på morgondagens måsten. 

Tillhör du de som slukar allt inom deckargenren? Då är det upp till bevis. Nu har du chansen att glänsa på riktigt med dina kunskaper om allt från svenska favoriter som Beck och Johan Falk till engelskspråkiga klassiker som Morden i Midsomer.

Frågorna i detta quiz är lika kluriga som mordfallen som måste lösas av alla klipska poliser, kommissarier och detektiver i serierna som frågorna handlar om – och bara en sann deckarfantast har alla rätt.

Testa dina kunskaper i sommarens stora deckarquiz

Fick du alla rätt? Wow, imponerande! Fick du inte alla rätt? Ingen fara, nu har du en perfekt ursäkt att sätta dig och titta på lite deckare för att garantera ett bättre resultat när det är dags för nästa quiz.

Besök vår sida med quiz för fler kluriga utmaningar! Är det specifikt ett deckarquiz du vill åt? Testa det stora Beck-quizet eller också det stora Johan Falk-quizet.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL