Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bianca Ingrosso i Talang, Foto: Magnus Ragnvid/TV4

Snart kommer Talang 2022!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 december 2021

Det älskade tävlingsprogrammet återvänder

Svenska folket kan inte få nog av "Talang", och det är tur det. Nu meddelar TV4 att en ny säsong släpps redan i januari 2022.

Efter förra årets berörande och varma säsong är Talang snart tillbaka på TV4 med nya modiga talanger som vill ge sin dröm en chans. Till Talangscenen är alla välkomna för att pröva sin dröm och allt kan verkligen hända på scen. I kommande säsong väntar starka berättelser, modiga talanger, överraskningar och framförallt många stora känslor.

Så ser juryn ut i nya Talang

Talang-juryn 2022
Gänget kommer tillbaka i den nya säsongen av Talang 2022. Magnus Ragnvid/TV4

Jurykvartetten som gjorde stor succé förra säsongen är tillbaka! Här kommer nya pressbilder på den folkkära sångdrottningen Sarah Dawn Finer, regissören och manusförfattaren Edward af Sillén, komikern och standuplegenden David Batra och Sveriges influencerstjärna och entreprenör Bianca Ingrosso.

De folkkära jurymedlemmarna är samtliga inne i en spännande period då de utöver Talang är aktuella med flera andra projekt. Sarah Dawn Finer är aktuell med julkonserten Stjärnklart den 23 december, Edward af Sillén som konsult för julfilmen Tills solen går upp och föreställningen Så som i himmeln på Malmö Opera, David Batra med återföreningen av Kvarteret Skatan och Bianca Ingrosso med en ny serie på discovery+.

Pär Lernström programleder Talang som har premiär fredagen den 14 januari på TV4 Play och TV4.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL