Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Wahlgrens värld

Därför hoppar Bianca Ingrosso av Wahlgrens värld

  • Discovery+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
10 december 2021

Meddelar avhoppet på Instagram

Sent i går kväll meddelade Bianca Ingrosso att hon är klar med "Wahlgrens värld". Samtidigt försäkrar hon fansen om att de kommer att se glimtar av henne under den nästkommande säsongen.

Med mamma Pernilla och dotter Bianca i spetsen har realityserien Wahlgrens värld blivit ett av Sveriges mest populära TV-program. Nu när den tioende säsongen nådde sitt slut meddelade Bianca Ingrosso på Instagram att hon hoppar av serien.

Bland annat skriver hon om familjen och teamet: "Fyfan vad vi har skrattat, gråtit, rest och gått igenom saker tillsammans. Allt ifrån kärlek, hjärtekross, barn, flytt och karriär. Jag älskar er med hela hjärta!!!"

Hon går sedan vidare till att droppa bomben för sina fans: "Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag."

Se hela posten här nedan:

Tar nästa kliv i karriären

Samtidigt som Bianca lämnar Wahlgrens värld (åtminstone temporärt) inleder hon nu nya projekt. På discovery+ som även driver Wahlgrens värld kommer influencern fronta en ny storsatsning. Programmet har ännu inte fått någon titel.

– Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för discovery+, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen. Jag är väldigt förväntansfull och taggad på att snart kunna berätta mer om ett av livets roligaste projekt, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Wahlgrens värld säsong 11 blir verklighet

Trots Biancas avhopp kommer alltså Wahlgrens värld säsong 11 att bli verklighet. Detta bekräftar discovery+ i ett pressmeddelande:

"Till våren 2022 är programmet tillbaka med en elfte säsong. Den här gången med Pernilla Wahlgren vid rodret, då Bianca nu kliver ner som huvudprofil för Wahlgrens värld för att fokusera på sitt nya program med planerad inspelningsstart nästa år. Hon kommer dock gästa Pernilla och även fortsättningsvis sätta guldkant på Wahlgrens-fansens torsdagskvällar."

Mer läsning

NÄSTA ARTIKEL