Se Jeremy Renner i Mayor of Kingstown säsong 3 – första sedan skräckskadan

Se Jeremy Renner i Mayor of Kingstown säsong 3 – comeback efter skräckskadan

  • SkyShowtime
Emil Oscar Rasmussen
06 juni 2024 kl. 09:00

Nu är det premiär för Renners första inspelade säsong sen olycka

I dag gör Jeremy Renner efterlängtad comeback med "Mayor of Kingstown" säsong 3, det första han spelade in efter olyckan som nästan kostade honom livet.

Det var precis i början av 2023 som olyckan var framme för Marvel-stjärnan Jeremy Renner, då ett missöde med en snöplog resulterade i att han nästan miste livet. Renner hamnade under fordonet som vägde över 6 ton och oddsen såg till en början dåliga ut, då skadorna på både under och överkropp var både många (bl.a. 38 brutna ben) och svåra.

Trots det dröjde det bara några få månader innan skådespelaren var på fötter igen, och han var tillbaka i arbete förvånansvärt snabbt, ganska exakt på årsdagen efter olyckan.

Nu får vi äntligen se Jeremy Renner göra comeback i den tredje säsongen av Mayor of Kingstown – det första han spelade har spelade in efter olyckan. 

Se Jeremy Renner i Mayor of Kingstown säsong 3 – comeback efter skräckskadan
Skärmdump från Instagram, @jeremyrenner

Premiär för Mayor of Kingstown säsong 3

"Mayor of Kingstown" är ett kriminaldrama skapat av Taylor Sheridan (Yellowstone, Tulsa King, Lioness) och Hugh Dillon (skådespelare i Yellowstone m.m.), med Jeremy Renner i huvudrollen som Mike McLusky. McLusky-familjen upprätthåller maktbalansen i Kingstown, Michigan, där den enda vinstdrivande verksamheten är platsens fängelse och där invånarna inte rättar sig efter samhällets regler.

Serien har blivit ett uppskattat inslag på SkyShowtime och nu, den 6 juni, återvänder den med sin tredje säsong, som består av totalt 10 avsnitt. Ett nytt avsnitt släpps i veckan.

Jeremy Renners comeback efter olyckan

Kort efter Jeremy Renners olycka var det premiär för den andra säsongen av Mayor of Kingstown, och senare under våren 2023 var det premiär för hans dokumentärserie Rennervations, men båda dessa spelades in innan han var med om sin olycka.

Comebacken var dock allt annat än en dans på rosor. Tidigare i våras avslöjade Renner att inspelningen av den nya Mayor of Kingstown-säsongen många gånger var en stor utmaning för honom, i vissa fall kanske till och med för stor.

Under den första inspelningsveckan berättar Renner att han ibland somnade samtidigt som scener spelades in.

– Vi insåg att de fick mig att arbeta för hårt, för många timmar, för många dagar i rad. Jag är beredd att göra allt, men vad jag är kapabel att göra är en annan sak, förklarar Renner för L.A. Times.

"Mayor of Kingstown" säsong 3 har premiär på SkyShowtime i dag, den 6 juni.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL