Efter den svåra skadan: Jeremy Renner snart aktuell med ny serie

Jeremy Renner tillbaka på benen efter livshotande olyckan

Filmtopp
27 mars 2023 kl. 08:03

Visar upp sig på motionsbandet

Jeremy Renner fortsätter att göra framsteg i sin återhämtning från den livshotande olyckan han var med om tidigt i år. Nu delar han med sig av klipp där han går på motionsbandet.

Hawkeye-stjärnan Jeremy Renner var nära döden efter att ha krossat benet i en snöplogsolycka. Men lyckligtvis klarade han sig, och sedan dess har hans rehabilitering gått från klarhet till klarhet. Nu visar han upp sig i en video på Instagram där han är tillbaka på benen. 

Fans runtom i världen höll andan när de i början av januari slogs av nyheten om att Jeremy Renner svävade mellan liv och död. Stjärnan blev inlagd på sjukhus på grund av bröstskador och ortopediska skador efter att hans snöplog som väger flera hundra kilon hade kört över honom. Allra värst ska det ha varit med benet som krossades. Därför är det glädjande att se honom posta klipp från när han går på ett motionsband.

Parallellt med sin återhämtning är Renner aktuell med den andra säsongen av Mayor of Kingstown och ett kommande realityprogram som spelades in innan olyckan, Rennervations, där han reser runt och renoverar unika fordon.

Renner har hela tiden kommunicerat ut till sina följare att han är fast besluten om att bli fullt återställd. Det får vi tolka som att han snarast möjligt tänker komma tillbaka till bioduken med nya actionfilmer.

Låt oss alla önska Jeremy Renner en fortsatt lyckad rehabilitering.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL